Miss Montreal support act Guus Meeuwis in Eindhoven

Geschreven door op 5 maart 2015 om 13:40
Guus Meeuwis - Foto: Dennistd - Bron: Wikimedia Commons

Miss Montreal zal het voorprogramma verzorgen voor de concerten Groots met een Zachte G van Guus Meeuwis. De jaarlijkse concertreeks in het Philips Stadion in Eindhoven viert dit jaar haar tiende jubileum. Reden genoeg voor Guus Meeuwis om extra Groots uit te pakken en daarom zal Miss Montreal een gastoptreden doen.

Groots met een Zachte G

Guus Meeuwis geeft alweer voor het tiende jaar op rij een reeks concerten in het Philips Stadion in Eindhoven. Onder de noemer Groots met een Zachte G speelt de Brabantse zanger zijn thuiswedstrijden steevast voor een uitverkocht stadion. De concertreeks is inmiddels een ware traditie geworden en is absoluut een unieke ervaring door de sfeer die Guus Meeuwis weet te creëren. En dit jaar zal Guus Meeuwis ongetwijfeld nog eens extra uitpakken om het tienjarig jubileum extra glans te geven.

Miss Montreal - Fotograaf: Hugo van Meijeren - Bron: Wikimedia Commons

Miss Montreal – Fotograaf: Hugo van Meijeren – Bron: Wikimedia Commons

Miss Montreal

Speciaal voor deze jubileumeditie zal Miss Montreal het voorprogramma van Groots met een Zachte G verzorgen. Eerder traden Guus Meeuwis en Miss Montreal al samen op bij De Vrienden van Amstel Live. Beide artiesten hadden destijds een dermate goede klik dat Guus Meeuwis haar nu gevraagd heeft als support act op te treden in Eindhoven. Naast het voorprogramma zal Miss Montreal ook nog een duet gaan doen met de zanger.

YouTube player

 

Kaarten voor Guus Meeuwis in Eindhoven

De concerten van Guus Meeuwis in Eindhoven zijn doorgaans volledig uitverkocht en ook dit jaar lijkt dat het geval te worden. Er staan in totaal vijf concerten gepland,  op 12, 13, 14, 19 en 20 juni. Het gaat wederom erg hard met de kaartverkoop, maar er zijn voor alle data nog kaarten verkrijgbaar.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.