Kensington ontvangt gouden plaat voor album Vultures

Geschreven door op 8 augustus 2014 om 11:13

Kensington heeft een gouden plaat gescoord voor het album Vultures. Enorm bijzonder! Want de band brengt vandaag hun nieuwste album uit: Rivals.

Kensington krijgt gouden plaat voor Vultures

Kensington nam de gouden plaat op de vooravond van de release van het nieuwe album in ontvangst. De Utrechtste band heeft al eerder een gouden status behaald met hun hitsingle ‘Home Again’. Dit nummer is afkomstig van het album Vultures. Dit betekende de grote doorbraak van de band.

Sinds de release van Vultures in 2012, groeide Kensington in korte tijd uit tot een enorm populaire band. Het afgelopen jaar was het meest succesvolle uit de carrière van de vier mannen. De band is goed voor vele uitverkochte concerten en optredens bij meer dan zeventig festivals in binnen- en buitenland. Op zaterdag 16 augustus staat Kensington op een van de hoofdpodia van Lowlands Festival.

Kensington concerten

De Nederlandse band heeft een najaarstour langs de Nederlandse poppodia aangekondigd. Deze volledig uitverkochte najaarstour staat in het teken van van het nieuwe album ‘Rivals’.

Omdat er momenteel geen tickets meer zijn voor de najaarstour, is er een extra optreden aan de lijst toegevoegd. Op vrijdag 20 februari 2015 geeft de band een exclusief concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Tijdens deze bijzondere show haalt de band alles uit de kast met onder andere diverse supportacts. Kaarten voor het concert van Kensington in de Heineken Music Hall zijn nog beperkt beschikbaar op de website van Eventim.

Wil je liever naar de uitverkochte najaarstour concerten van Kensington? Kijk dan bij een van de Secundaire ticketshops voor een kleine intieme concertlocatie bij jou in de buurt. Kaarten kosten hier vaak meer dan bij het reguliere verkooppunt. Wij hebben een aantal betrouwbare ticketshops op een rijtje gezet zodat je de ticketprijzen kunt vergelijken:

Albumrelease Rivals

Het nieuwste album van Kensington heet Rivals. Rivals is vanaf vandaag te koop in de winkels en via Bol.com. Het album bevat onder andere de hits ‘All for Nothing’ en ‘streets’. Het album is een heerlijke mix van pop en rock. Hier kun je het album Rivals van Kensington online bestellen.

 

Kensington

Kensington bestaat uit zanger en gitarist Eloi Youssef, zanger en gitarist Casper Starreveld, drummer Niles Vandenberg en bassist Jan Haker. Kensington is opgericht in 2005. Het debuutalbum ‘Borders kwam uit in 2010. Bekende nummers van het album zijn: ‘We Are The Young’, ‘Send Me Away’ en ‘Don’t Look Back’. Twee jaar later komt ‘Home Again’ uit. Hierna bouwt het succes van van de Utrechtse band zich in rap tempo op.

 

Altijd het laatste Kensington nieuws

Mis nooit meer een concertaankondiging, voorverkoop of albumrelease van Kensington. Volg Artiestennieuws op Facebook.


Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws over Kensington en andere relevante artiesten.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Albumreleases · Artiesten · Kensington Nieuws · Nieuws