Stromae wil meer dan alleen zingen?

Geschreven door op 19 maart 2014 om 17:16
Stromae - fotocredits Eddy Berthier (Wikimedia Commons) CC0 1.0 Universal (CC0 1.0)

Nog niet zo lang geleden was hij nog erg onbekend, maar tegenwoordig is Stromae een gevestigde naam in de popwereld. Met nummers als Papaoutai en Formidable werd hij erg bekend en dat niet alleen in zijn vaderland België.??

Stromae - fotocredits Eddy Berthier (Wikimedia Commons)

Stromae – fotocredits Eddy Berthier (Wikimedia Commons)

Voor Stromae is het echter belangrijk dat hij niet naast zijn schoenen gaat lopen. Hij wil plezier hebben, want dat is het belangrijkste. “Mijn band en ik willen meer dan alleen liedjes zingen in steeds een ander land. Ik vind het tof om echt een bijzondere show neer te zetten”, laat de Belgische artiest weten in gesprek met NU.nl.

Het succes van de singer-songwriter lijkt de komende tijd ook nog niet te stoppen. Het ene na het andere concert dat Stromae geeft is uitverkocht. Daar hoopt hij van te genieten en de tijd voor nemen. Want een optreden bestaat niet alleen maar uit een liedje zingen en vervolgens wegwezen.

Zwaar
Stromae had het zeker niet makkelijk om het punten te bereiken waar hij nu zit in zijn carrière. Zeker na de dip die hij had na het uitbrengen van de single ‘Alors On Danse’. “Ik had elke avond zoveel adrenaline vanwege de shows, maar dan zit je ineens alleen thuis. En is alles stil. Dat was wel heel moeilijk na twee jaar”, aldus Stromae, die zijn energie toen besloot te stoppen in het schrijven van nieuwe nummers.??Gelukkig is de Belgische artiest er weer helemaal bovenop gekomen. En kunnen we weer genieten van zijn optredens.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Stromae Nieuws