The Jacksons Unity Tour 2013 komt naar de Heineken Music Hall Amsterdam

Geschreven door op 23 november 2012 om 12:39

The Jacksons komen op 7 maart 2013 naar de Heineken Music Hall in Amsterdam! De kaartverkoop start woensdag 28 november om 10.00 uur.

In de jaren 70 en 80 waren zij één van de meest bepalende muzikale acts ter wereld en nog altijd zijn hun hits even aanstekelijk en leuk. Na de Night of the Proms afgelopen jaar komen de broers weer terug naar Nederland en zullen zij een concert geven in de HMH. Ze staan met de Unity Tour 2013 op donderdag 7 maart 2013 live op het podium in Amsterdam. De kaartverkoop start komende woensdag 28 november om 10.00 uur. Hits als ‘ABC’, ‘Blame It On The Boogie’, ‘I Want You Back’ en ‘I’ll Be There’ zullen voorbij komen tijdens het concert.

Na het overlijden van Michael Jackson in 2009 was wachten tot de broers uit eerbetoon een tour gingen doen en afgelopen zomer was het zo ver, toen zij met The Jacksons Unity Tour Summer 2012 door Amerika en Canada al een flink aantal concerten gaven. Nu gaan zij dus ook Nederland aan doen en met hun Unity Tour naar de HMH komen.

De kaartverkoop start op woensdag 28 november om 10.00 uur via Eventim en de tickets kosten vanaf 50 euro (Golden Circle vanaf 75 euro).

The Jacksons Unity Tour

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · The Jacksons Nieuws