Ellie Goulding breekt met vriendje Skrillex

Geschreven door op 30 oktober 2012 om 13:14
Ellie goulding - Fotograaf: CassandraX - Flickr (CC BY-ND 2.0)

Nadat ze 9 maanden lang samen waren, lijkt het er op dat nu over is met de relatie van Ellie Goulding met Skrillex. De afstand tussen de 2 zou het grootste probleem zijn geweest.

Dubstep dj Skrillex zou zijn relatie met Ellie Goulding hebben beeïndigd. Naar verluid hebben de twee na een relatie van bijna 9 maanden besloten om er een punt achter te zetten, omdat ze niet genoeg tijd voor elkaar kunnen vinden. Ze zagen daarom geen toekomst voor die lange-afstand relatie.

Ellie Goulding brak 2 jaar geleden door met haar album en gelijknamige single ‘Lights’. Ze is momenteel overal ter wereld bezig met de promotie van haar nieuwe album ‘Halcyon’, dat eerder deze maand uitkwam. Ook Skrillex heeft het redelijk druk, zo heeft hij voor de komende tijd optredens gepland in Amerika, Groot-Brittannië, Japan en Mexico.

Het muzikale koppel kwam elkaar tegen toen Skrillex de Britse zangeres benaderde voor het inzingen van zijn single ‘Summit’. Zij reageerde daar positief op en vertelde destijds dat ze in een ideale wereld graag een heel album zou willen opnemen met de Amerikaanse dj. Daar hadden ze het toen echter te druk voor.

Het nieuwe album van Ellie Goulding: Halcyon

Overzicht Ellie Goulding Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Ellie Goulding Nieuws · Nieuws · Skrillex Nieuws