James Vincent McMorrow geeft intiem concert in Paradiso Noord

Geschreven door op 21 oktober 2019 om 17:10
James Vincent McMorrow - Foto: Josh Stuart via Flickr (CC BY 2.0)

Fans van James Vincent McMorrow opgelet! De Ierse zanger presenteert in november zijn nieuwe album in Paradiso Noord Amsterdam.

James Vincent McMorrow naar Paradiso Noord

Goed nieuws voor fans van James Vincent McMorrow! Drie jaar na de albumrelease van ‘True Care‘ (2017) staat voor 2020 alweer een gloednieuwe plaat op de planning. Benieuwd naar het nieuwe werk van McMorrow? De Ierse muzikant geeft eind november een intiem concert ter promotie van het aankomende album. Het optreden vindt plaats op woensdag 27 november 2019 in Paradiso Noord Tolhuistuin in Amsterdam

Concertkaarten

Tickets zijn vanaf woensdag 23 oktober 2019 om 11:00 uur verkrijgbaar via de website van Paradiso. Uitverkocht? Kijk hier!

‘True Care’

‘True Care’ (2017) is een bijzonder album met een duidelijke opbouw. Een begin, midden en einde. Elk opgebouwd met vier nummers en een afsluitend intermezzo. Uniek, want ‘True Care’ dien je dus op chronologische volgorde te beluisteren. De keuze om van de plaat één geheel te maken, is daarmee een gedurfde zet. Iets wat we gewend zijn van James, zoals we eerder schreven over zijn eigenzinnige karakter. Benieuwd naar het album? Beluister hem hieronder:

 

Bron: Paradiso, Mpodia

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.