Wond Britney Spears zorgt voor geruchten

Geschreven door op 6 april 2010 om 16:33
'naaktfoto's Britney Spears, Britney Spears - Fotocredits: Jen - Bron: Wikimedia Commons

Britney Spears is eerder deze week tijdens het sporten gefotografeerd met een flinke wond op haar arm. 

De 28-jarige zangeres, die al een tijdje uit het roddelcircuit wist te blijven, is hierdoor weer in alle bladen te vinden. Hoe komt ze toch aan die kneuzing op haar arm? Dat is de vraag die iedereen bezighoudt.

De Amerikaanse bladen The National Enquirer en The Globe wisten wel raad met de foto. The Globe beweerde dat de voormalige popprinses aan zelfverminking doet en zichzelf regelmatig verwondt met scherpe voorwerpen. Het zou volgens hen een schreeuw om aandacht zijn, net zoals het kaalscheren van haar hoofd een aantal jaar geleden. The National Equirer kwam met een ander verhaal. Volgens hen zou Britney van de trap zijn gevallen en nog net door een bodyguard opgevangen zijn.

Verscheidene verhalen die in het Britney kamp niet bepaald enthousiast onthaald zijn. Woordvoerders proberen er alles aan te doen om de zangeres uit de bladen te houden. Ze hebben zelfs een waarschuwing geplaatst op de website van de zangeres, met het bericht dat de geruchten allemaal verzonnen zijn.

Wat er nu wel gebeurd is, blijft de grote vraag!

ArtiestenNieuws.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Britney Spears Nieuws · Roddels