Jay Park brengt ‘SEXY 4EVA World Tour’ naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 4 juni 2019 om 13:06
Jay Park - Fotocredits: ???1 - Flickr (CC BY-SA 2.0)

In oktober 2019 brengt Jay Park een bezoek aan Nederland! De Koreaans-Amerikaans ster treedt deze maand op in de Amsterdamse Melkweg als onderdeel van zijn ‘SEXY 4EVA World Tour’.

Jay Park naar Melkweg

In het najaar van 2019 reist Jay Park af naar Amsterdam voor een exclusieve Nederlandse show! De R&B- en hiphopartiest betreedt op donderdag 31 oktober het podium van de Grote Zaal van de Melkweg. Het concert maakt deel uit van het Europese deel van de ‘SEXY 4EVA World Tour’. Deze concertreeks is vernoemd naar het nummer ‘Sexy 4 Eva’, dat op de meest recente plaat van de Koreaans-Amerikaanse ster verschijnt. Het publiek kan een show vol hits als ‘Mommae’ en ‘Me Like Yuh’ verwachten.

Concertkaarten

Tickets zijn te verkrijgen vanaf zaterdag 8 juni 2019 om 12:00 uur. De kaartverkoop loopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Platina

De zanger debuteerde in 2011 met het zeven tracks tellende ‘Take a Deeper Look’. De plaat bleek al snel een enorm succes en bereikte platina in Zuid-Korea. Na dit succes volgde het eerste volledige studioalbum van de inmiddels tweeëndertigjarige artiest, ‘New Breed’. Dit album scoorde eveneens en werd zelfs binnen een week beloond met een platina plaat. Sindsdien werd de performer twee keer benoemd tot ‘Artist of the Year’ en reist hij langs concertzalen wereldwijd.

Beluister hier één van Park’s grootste hits, ‘Mommae’.

YouTube player

 

Bronnen: Melkweg, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.