Men At Work in zomer 2019 naar Q-Factory Amsterdam

Geschreven door op 13 november 2018 om 13:48
Men At Work - Credits: MTV - Bron: WikiCommons

Men At Work komt voor een exclusieve show naar Nederland! In juni 2019 staat de Australische band in Q-Factory in Amsterdam.

Men At Work naar Q-Factory

Op zondag 23 juni 2019 geeft Men At Work een concert in Nederland! Het exclusieve optreden van de band vindt plaats in de Q-Factory te Amsterdam. Tijdens de show komen onder andere nummers zoals ‘Overkill’, ‘Who Can It Be Now?” en het onofficiële Australische volkslied ‘Down Under’ voorbij.

Kaartverkoop

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 17 november om 10:00 uur. De verkoop verloopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Down Under

Popgroep Men At Work kreeg bekendheid na de single ‘Down Under’. In het nummer worden Australische gewoontes en typische dingen benoemd, zoals de ‘vegemite sandwich’. Door Aussies wordt het nummer dan ook beschouwd als het tweede volkslied. Colin Hay, frontman van de groep, vertelde aan Songfacts: “It is ultimately about celebrating the country, but not in a nationalistic way and not in a flag-waving sense. It’s really more than that.”

 

Bron: Q-Factory, Songfests

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.