Meidenband Treble bestaat niet meer.

Geschreven door op 23 februari 2010 om 11:09
Treble - Fotocredits: Rob Regensburg - Bron: Wikimedia Commons Publiek Domein

Meidenband Treble bestaat niet meer. De drie zangeressen hebben besloten ieder hun eigen weg te gaan. Op 13 maart nemen de dames afscheid van hun fans, zo laten ze via de website van de band weten.

“Na veertien jaar Treble, vele shows, geweldige avonturen en ontzettend veel lol hebben we nu toch besloten om afzonderlijk van elkaar door te gaan”, schrijven de dames op hun website. “Met nog altijd een overvloed aan enthousiasme, spirit en creativiteit wordt het voor ons de hoogste tijd om onze vleugels uit te slaan.”

De meidengroep, bestaande uit Caroline Hoffman en de zusjes Diem en Niña van Dijk, willen met een etentje afscheid nemen van hun vaste fans. “We zouden het leuk vinden om samen een hapje te eten en te proosten op de mooie tijd die we hebben gehad en een mooie toekomst!”

Treble scoorde in 2004 een nummer 1-hit met ‘Ramaganana’, dat volledig in een zelfverzonnen taal werd gezonden. Dat succes wisten ze niet meer te evenaren. Twee jaar na hun doorbraak nam het drietal namens Nederland deel aan het Eurovisie Songfestival. In Athene wist Treble met ‘Amambanda’ niet door te dringen tot de finale van het liedjesfestijn.

Op 13 maart zwaaien de dames af. Een benefietconcert voor KiKa in Blerick zal hun laatste optreden zijn. Caroline, Diem en Niña gaan ieder hun eigen weg. “Er zijn drie zeer eigenzinnige persoonlijkheden gegroeid vanuit alles wat we samen hebben meegemaakt. Het voelt goed om alle drie een eigen droom te hebben en die na te jagen.”

Bron: Novum Nieuws

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·
Artikel Categorieën:
Nieuws · Treble Nieuws