Groot-Brittannie weigert Chris Brown

Geschreven door op 8 juni 2010 om 23:26
Chris Brown - Foto: Eva Rinaldi - Wikimedia Commons

Chris Brown krijgt geen visum voor Groot-Brittannië. De aanvraag is geweigerd omdat de 21-jarige zanger schuldig is bevonden aan een misdrijf.


De concertgangers wordt geadviseerd hun kaartje te bewaren, omdat het concert mogelijk op een latere datum plaatsvindt. “Chris verheugt zich op de toekomstige optredens voor zijn buitenlandse fans”, verklaart zijn platenmaatschappij Sony Music. Tourorganisators zijn genoodzaakt een aantal concerten in onder andere Glasgow en Londen uit te stellen wegens ‘onvoorziene omstandigheden’.

“We behouden ons het recht voor toegang tot Groot-Brittannië te weigeren aan iedereen die schuldig is aan een misdrijf. Het behouden van de openbare veiligheid is een van onze belangrijkste taken”, verklaart een woordvoerder van het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken.

Brown is in februari veroordeeld tot een taakstraf en vijf jaar voorwaardelijk, omdat hij zijn toenmalige liefje Rihanna heeft mishandeld. De zanger sloeg begin vorig jaar de inmiddels 22-jarige zangeres bont en blauw.

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Chris Brown Nieuws · Nieuws