Artiesten Nieuws is op zoek naar schrijvers met passie voor muziek

Artiesten Nieuws zoekt bijdragers!

In de afgelopen maanden is Artiesten Nieuws ontzettend gegroeid. Zo hebben we een compleet nieuwe website, de grens van 30.000 Facebookvolgers overschreden en een bereik van 500.000 sitebezoekers per maand! Om deze groei door te zetten, is Artiesten Nieuws op zoek naar versterking!

Schrijven voor Artiesten Nieuws

Zie jij jezelf al schrijven voor Artiesten Nieuws?

Honger naar meer

Artiesten Nieuws brengt dagelijks het belangrijkste nieuws uit muziekwereld. Singles, albums, clips en concerten passeren allemaal de revue. Toch blijft er bij onze fans altijd het verlangen naar nóg meer informatie! Ben jij de aangewezen persoon om dagelijks de honger van talloze muziekliefhebbers op informerende en entertainende manier te stillen? Kom dan Artiesten Nieuws versterken!

Schrijven voor Artiesten Nieuws

De gigantische informatiestroom aan concert- en touraankondigingen wordt door Artiesten Nieuws moeiteloos opgevangen. Desondanks blijft er dagelijks veel ruimte vrij om onze bezoekers op andere manieren te bereiken. Artiesten Nieuws zoekt daarom creatieve webredacteurs die op vrijwillige basis minstens twee features per maand schrijven over al het overige dat muziekwereld ons brengt. Denk hierbij aan ‘fun content’ in de vorm van top 10-lijstjes, roddels en virals alsook belangrijke single- en albumaankondigingen. Optioneel zijn het schrijven van interviews en concertverslagen waarvoor perskaarten aangevraagd kunnen worden.

Ervaring opdoen

Heb jij een vlotte pen, een passie voor muziek en wil je je CV uitbreiden? Dan ben jij de aangewezen persoon om ons team te versterken. Vanuit je luie stoel doe je op vrijwillige basis ervaring op binnen het schrijven van teksten en het uitwerken van feature-ideeën. Je kiest dus zelf hoe vaak je schrijft en waar je graag over schrijft. Ben je geïnteresseerd om talloze muziekfans te voorzien van leuke of leerzame stukken? Stuur dan je naam en motivatie naar info@artiestennieuws.nl met het onderwerp ‘Schrijven voor Artiesten Nieuws’. Vermeld ook je opleiding/werksector en of je al enige ervaring hebt met het schrijven van teksten.

Wij – en duizenden muziekliefhebbers – kijken al uit naar jouw schrijfwerk!


Menu