Marc Broussard in najaar 2019 naar onder andere Paradiso Noord

Geschreven door op 3 mei 2019 om 10:50
Marc Broussard - By Stephanie Moore [CC BY 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons

In november 2019 geeft Marc Broussard meerdere concerten in Nederland! De soulzanger komt naar onder andere Paradiso Noord in Amsterdam.

Marc Broussard naar Nederland

Marc Broussard geeft in november 2019 vier concerten in Nederland! Op maandag 11 en dinsdag 12 november 2019 trapt de Amerikaanse singer-songwriter zijn concertreeks af in Paradiso Noord te Amsterdam. Een dag later, op woensdag 13 november 2019 betreedt de soulzanger het podium van de Nijmeegse Doornroosje. De reeks shows wordt afgesloten op donderdag 14 november 2019 in De Oosterpoort in Groningen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is per direct van start gegaan. Tickets zijn te verkrijgen via de website van Doornroosje en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Marc Broussard

Als zoon van de gitarist van The Boogie Kings, is muziek Broussard met de paplepel ingegoten. Op zijn twintigste bracht de zanger zijn eerste nummers uit, waarna hij meteen tekende bij een platenmaatschappij. Sindsdien heeft de artiest meerdere studioalbums uitgebracht onder verschillende labels. Op al deze platen komt zijn kenmerkende baritonstem en een mix van southern gospel, country, blues, R&B, rock en soul terug.

Beluister hier zijn grootste hit ‘Love and Happiness’:

YouTube player

 

Bron: Paradiso, Spotify, marcbroussard.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.