Beast In Black in maart 2019 naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 19 september 2018 om 17:05
Beast In Black, Anton Kabanen - Fotocredits: S. Bollmann - Wikimedia Commons (CC-BY-SA-3.0)

Fans van Beast in Black opgelet! De heavy metalband komt in het voorjaar van 2019 naar De Melkweg in Amsterdam. 

Beast In Black naar Melkweg

Het concert van Beast In Black vindt plaats op vrijdag 1 maart 2019. De mannen staan op die dag in de Oude Zaal van de Amsterdamse Melkweg. De show maakt deel uit van de headline tour door Europa. Deze staat in het teken van het tweede studioalbum van de band. De releasedatum en naam van de plaat wordt later bekendgemaakt.

Concertkaarten

Tickets zijn per direct verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Support act Nightwish

Het eerste grote concert van Beast In Black was in november 2015. De heren traden destijds op als voorprogramma voor de Finse band Nightwish. Dit jaar vindt dezelfde samenwerking wederom plaats! Op maandag 26 november 2018 staat de vijfkoppige band dus als support act van Nightwish op het podium van de Ziggo Dome. Lees hier meer over dit optreden en de kaartverkoop.

Beast In Black

De metalgroep is in 2015 opgericht door Anton Kabanen (voormalig gitarist en songwriter van Battle Beasts). Het kwintet bestaat uit de bandleden Yannis Papadopoulos, Anton Kabanen, Mate Molnar, Sami Hänninen en Kasperi Heikkinen. Het debuutalbum Berserker‘ kwam in november 2017 uit. Over de plaat zegt Anton op de band website het volgende:

“Many songs such as the title track, ‘Beast In Black’, and ‘Zodd The Immortal’, are strongly influenced by the Japanese manga and anime »Berserk«.”

Kijk hieronder voor een impressie van de band:

 

Bronnen: Melkweg, beastinblack.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.