Strandfestival ZAND maakt line-up rond met Chef’Special en Lil’ Kleine

Geschreven door op 19 april 2018 om 15:08
Chef'Special - Foto: Strandfestival ZAND (Persbericht Tribe Company, zie mail)

De line-up van Strandfestival ZAND 2018 is compleet! Het Almeerse festival kondigt met Lil’ Kleine en Chef’Special haar laatste twee acts aan.

Strandfestival ZAND maakt line-up compleet

Goed nieuws voor bezoekers van de aankomende editie van Strandfestival ZAND! De organisatie heeft de laatste twee namen van de line-up onthuld. Niemand minder dan Chef’Special en Lil’ Kleine zijn aankomende zomer op het Almeerse podium te bewonderen.

De Amsterdamse rapper en de Haarlemse band betreden het hoofdpodium van het festival op zaterdag 25 augustus, samen met eerder aangekondigde acts als Anouk, Guus Meeuwis, BLØF en Typhoon.

Ervaren rotten

Zowel Chef’Special als Lil’ Kleine waren al eerder op het strand van Almere te bewonderen. Presentatrice Lieke van Lexmond: “Chef’Special maakte vorig jaar veel indruk met hun eerste show op ZAND. Een enorme zomerse energiebom die goed matcht met het DNA van het strandfeest.”

Mede-presentator Jeroen van Koningsbrugge zegt: “Ik heb Lil Kleine ontmoet op De Vrienden van Amstel LIVE! en op een erg gezellige avond daar met hem afgesproken dat we elkaar weer op ZAND zouden zien.”

Strandfestival ZAND 2018

Het zomerse festival maakt zich op voor haar elfde editie. Met jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers is het evenement ieder jaar weer een groot succes. VIP-tickets voor de aankomende editie zijn inmiddels uitverkocht, reguliere kaarten zijn wel nog verkrijgbaar. Kijk voor meer info over het festival en de kaartverkoop op de website van het event.

Bron: Persbericht Tribe Company

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.