Top 10 meest bekeken Musically sterren van dit moment

Geschreven door op 13 februari 2017 om 14:18

Hoe word je een grote ster? Met Musically natuurlijk! De app, waarbij je playbackt op bekende hits, is een grote hype onder tieners overal ter wereld. Bij hier de Nederlandse top 10 met best bekeken Musically sterren.

Wat is Musically

Musically is een app waarbij je playbackt op je favoriete muziek. Het platform beschikt over verschillende liedjes en geluiden die je kunt gebruiken in je video. Door middel van diverse special effects worden de tofste muzikale video’s gemaakt. De App is inmiddels een grote hype en heeft veel tieners beroemd gemaakt.

10. Rebecca

De 16-jarige Rebecca brak door in het jaar 2015. Met haar vele filmpjes weet ze haar fans dagelijks te vermaken.

9. Lauren Godwin

Zin in een lekker middagje lachen? Volg dan Lauren Godwin. Het account van de comedystar staat vol met grappige video’s.

8. Cameron Dallas

Toen de app Vine verdween van het internet, stapten veel bekende Viners over naar het playback platform Musically. Cameron Dallas is een goed voorbeeld van zo’n ex-Viner. 

7. Tito

Tito is groots op de muzikale app vanwege de bijzondere muziek die hij gebruikt. Bekijk hierboven een compilatie van zijn beste posts.

6. Jael

Een geweldige kans voor Jael fans. De 15 jarige Nederlander houdt ervan om samen met zijn fans duetten op te nemen.

5.  Lucas and Marcus

Kun je dansen? Maak dan meteen een video op het liedje Juju on that beat. De dans op dit liedje was een grote hit in de Musically app. Bekijk hier de bekende dans-tweeling een geheel eigen versie van het dansje laten zien.

4. Hayley Stewart

Hayley Stewart is een Musically ster uit Australië. De beroemde Muser is pas 12 jaar oud, maar heeft inmiddels ruim 1 miljoen volgers.

3. Sara Dol

Nederlandse ster Sara Dol is enorm bekend geworden met haar Musically’s. Bekijk hierboven een compilatie van haar posts.  Door middel van verschillende Apps maakt Sara haar filmpjes zo bijzonder mogelijk. In deze video legt ze uit hoe zij dat doet.

2. Jacob Sartorius

Jacob Sartorius is een voorbeeld voor veel Musers. Naast playbacken op verschillende liedjes, maakt de Amerikaanse tiener ook zijn eigen muziek.

1. Lisa and Lena

De Duitse tweeling, bestaande uit Lisa en Lena, is wereldberoemd geworden dankzij de populaire app. Inmiddels zijn de getalenteerde zusjes zo succesvol dat zij een eigen kledinglijn zijn gestart.

Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Jonge popster Jacob Sartorius in oktober naar TivoliVredenburg Jacob Sartorius komt naar Nederland! Op woensdag 11 oktober staat de jonge Amerikaanse popzanger op het podium van TivoliVredenburg in Utrecht. J...
Artikel Categorieën:
Fun Content · Lijstjes · Nieuws · Videos · Viral

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu