Adele verslaat Bob Dylan met album ’21’

Geschreven door op 23 april 2012 om 15:17

Adele mag met recht een van de meest succesvolle zangeressen van de laatste 30 jaar genoemd worden. Want Adele is met haar tweede album ’21’ nog steeds bovenaan in de hitlijsten te vinden, en is inmiddels hiermee ook al singer-songwriter Bob Dylan gepasseerd in het record.

Het meest succesvolle werk van Adele is namelijk alweer voor de 23ste week op nummer 1 in de hitlijsten, samen met haar debuutalbum ’19’, wat 1 week op de toppositie bleef hangen staat de teller dus al op 24 weken. En daarmee is zij dus de ‘Blowin’ In The Wind’-zanger te boven gegaan.

Het werk van Adele is de laatste jaren alleen maar in populariteit gestegen, want vele zijn inmiddels wel bekend met ‘Rolling In The Deep’, ‘Set Fire To The Rain’ en ‘Someone Like You’.

Het is dus ook wel met recht te zeggen dat deze titel eervol is verdiend.
Overigens wil dit nog niet zeggen dat zij de onbetwiste recordhouder is, want ‘The Beatles’ verslaan is namelijk de volgende grote stap. De beroemdste band allertijden staat namelijk garant voor maar liefst 174 op nummer 1.

Denk jij dat Adele alle records gaat verbreken met haar grote succes? Laat het ons weten!

Adele – Rolling In The Deep:
[vimeo]http://vimeo.com/16866861[/vimeo]

Overzicht van Adele Nieuws
Adele op Wikipedia
Officiële website van Adele

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Artikel Categorieën:
Adele Nieuws · Artiesten · Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu