Leonard Cohen Gent Tickets in de verkoop

Geschreven door op 29 maart 2012 om 14:51

De legendarische singer-songwriter Leonard Cohen gaat weer op tournee! Afgelopen week kondigde hij zijn nieuwe tour aan, die hem optredens brengt in de grote Europese steden als Kopenhagen, Berlijn, Dublin en Parijs. Maar ook tweemaal naar het Belgische Gent brengt, waar de tournee zal aftrappen.

height="10" Op de website van de van oorsprong Joodse zanger is het voorlopige tourschema te zien, met daarin dus data in diversen Europese landen.
De Canadees doet dit in het kader van zijn nieuwe album, Old Ideas, wat in zowel Nederland als België binnenkwam op nummer 1.

Voorlopig kent de Old Ideas Tour nog geen Nederlandse data, maar Gent is voor de meeste Nederlanders toch ook prima binnen bereik.
Speciaal voor de aftrap van de tournee is het bekende Sint-Pietersplein in de Belgische stad ingericht als de concertlokatie, waar de artiest in 2010 ook al een optreden gaf (bekijk hier de foto’s)

Cohen werd bekend in de jaren 60, hij maakte grootste hits zoals Suzanne, The Tower of Song en zijn meest bekende Hallelujah, waarin hij ingetogen folkliedjes presenteert met vaak poëtische teksten.

De kaartverkoop voor het concert van Leonard Cohen start aanstaande vrijdag 30 maart om 09.00 via Sherpa.be, de kaartjes kosten, afhankelijk van de positie op het plein, tussen de 58,50 en 98,50 euro.

De verkoop zal naar verwachting weer snel gaan, want ook het vorige concert van de zanger daar was uitverkocht. Mocht je nou de voorverkoop hebben gemist, zoek dan via deze ticketvergelijker naar Leonard Cohen Tickets. Via deze website vind je een overzicht van alle concerten en de laagste prijs bij de aanbieders.

Leonard Cohen – Hallelujah:
Leonard Cohen Wiki
leonardcohen.com
Overzicht van Leonard Cohen nieuws

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Terugblik: deze artiesten overleden in 2016 David Bowie, Prince, Leonard Cohen, George Michael en nog vele anderen: we zijn een aantal grote sterren verloren dit jaar. Een overzicht van grote ar...
De tien leukste muzikale cadeautips voor de feestdagen De dagen worden korter, de temperaturen dalen en december staat voor de deur. Dat kan maar één ding betekenen: de feestdagen komen eraan! Wij hebben a...
Leonard Cohen op 82-jarige leeftijd overleden De Canadese zanger Leonard Cohen is op 82-jarige leeftijd overleden. Dit werd bekend gemaakt door zijn management op zijn Facebook-pagina.Leonar...
Leonard Cohen brengt nieuw album: ‘You Want It Darker’ uit Goed nieuws voor leonard Cohen fans! De zanger heeft een nieuw album  'You Want It Darker'  uitgebracht!  Leonard Cohen - You Want It Darker 'Y...
Massive Attack voor openluchtconcert naar Gent Goed nieuws voor fans van Massive Attack! Eind augustus komt de band uit Bristol naar Gent voor een exclusief openluchtconcert op het Sint-Pietersplei...
Leonard Cohen brengt nieuw album uit Leonard Cohen brengt binnenkort een nieuw album uit. Het album Popular Problems ligt vanaf vrijdag 19 september 2014 in de winkel.Nieuw Leonard ...
Artikel Categorieën:
Artiesten · Concert · Leonard Cohen Nieuws · Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu