Leonard Cohen Gent Tickets in de verkoop

Geschreven door op 29 maart 2012 om 14:51

De legendarische singer-songwriter Leonard Cohen gaat weer op tournee! Afgelopen week kondigde hij zijn nieuwe tour aan, die hem optredens brengt in de grote Europese steden als Kopenhagen, Berlijn, Dublin en Parijs. Maar ook tweemaal naar het Belgische Gent brengt, waar de tournee zal aftrappen.

height="10" Op de website van de van oorsprong Joodse zanger is het voorlopige tourschema te zien, met daarin dus data in diversen Europese landen.
De Canadees doet dit in het kader van zijn nieuwe album, Old Ideas, wat in zowel Nederland als België binnenkwam op nummer 1.

Voorlopig kent de Old Ideas Tour nog geen Nederlandse data, maar Gent is voor de meeste Nederlanders toch ook prima binnen bereik.
Speciaal voor de aftrap van de tournee is het bekende Sint-Pietersplein in de Belgische stad ingericht als de concertlokatie, waar de artiest in 2010 ook al een optreden gaf (bekijk hier de foto’s)

Cohen werd bekend in de jaren 60, hij maakte grootste hits zoals Suzanne, The Tower of Song en zijn meest bekende Hallelujah, waarin hij ingetogen folkliedjes presenteert met vaak poëtische teksten.

De kaartverkoop voor het concert van Leonard Cohen start aanstaande vrijdag 30 maart om 09.00 via Sherpa.be, de kaartjes kosten, afhankelijk van de positie op het plein, tussen de 58,50 en 98,50 euro.

De verkoop zal naar verwachting weer snel gaan, want ook het vorige concert van de zanger daar was uitverkocht. Mocht je nou de voorverkoop hebben gemist, zoek dan via deze ticketvergelijker naar Leonard Cohen Tickets. Via deze website vind je een overzicht van alle concerten en de laagste prijs bij de aanbieders.

Leonard Cohen – Hallelujah:
Leonard Cohen Wiki
leonardcohen.com
Overzicht van Leonard Cohen nieuws

Lees ook:
Deel artikel:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Concert · Leonard Cohen Nieuws · Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu