Shockerend: Hollywood Sterren zonder make up (Foto’s)

Geschreven door op 9 maart 2012 om 17:00

In de wereld van ‘Glitter & Glamour’ gaat het soms wel heel letterlijk om die 2 woorden: wat schuilt er nou precies achter die laag make-up waar menig showbizzster mee rondloopt? Een aantal voorbeelden van sterren zonder make-up, bekijk de resultaten hier!

height="10"Of het nou een showbizzster is of de normale man of vrouw: wij zien er natuurlijk niet altijd even mooi uit als dat we ons willen voordoen. Zo ook menig artiest of filmster.

Het grote verschil is alleen is dat de ene ster er beter van af komt dan de ander: want niet iedereen heeft natuurlijk zijn natuurlijke schoonheid vanuit de geboorte meegekregen. Daarbij wordt menig ster zo ook een dagje ouder.
Zo ondervond ook fashionwebsite NSMBL, die dit overzicht van genânte en minder genânte foto’s op hun website heeft gezet:

Alicia SilverstoneBeyonce Amanda SeyfriedCourteney CoxCiaraEveGiseleJessica BielHalle BerryKatie HolmesJennifer LopezKate HudsonJessica SimpsonKatherine HeiglKate MossKirsten DunstKaty PerryKelly RowlandKim KardashianOprahKirsten StewartLindsay LohanMadonnaPamela AndersonMila JovovichMolly SimsParis HiltonRihanna
Sienna Miller
Tyra Banks
Wat vinden jullie van de foto’s? Laat het ons weten!

Bron: NSMBL.nl

Related Post

Deel artikel:
Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws
  • Het zou handiger zijn als je namen bij de foto’s zou plaatsen.

    Serge 9 maart, 2012 19:14 Beantwoorden
  • Ook puur natuur mogen ze gezien worden.

    Angel 11 januari, 2014 16:37 Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu