4x populaire concerten op een rij

Geschreven door op 3 november 2023 om 16:41
Een weekendconcert: Perfect voorbereid op pad

ADVERTORIAL – Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij een concert. Tijdens een concert kun je genieten van de live muziek, samen met soms wel duizend andere mensen die dezelfde liefde en passie delen voor de artiest. Een concert is immers een moment waar je herinneringen maakt die je niet gauw zult vergeten.

Er zijn een aantal concerten die populairder zijn dan ooit; daar wil je ook zeker wel eens een bezoekje aan brengen. Aan welke populaire concerten je kunt denken, zetten we hieronder voor je op een rij.

1. Toppers in Concert

Een van de populairste concerten waar je zeker eens bij moet zijn geweest, is Toppers in Concert. De Toppers keren vrijwel ieder jaar terug om talloze bezoekers te mogen ontvangen, om samen te kunnen genieten van het muziekspektakel. Op dit moment bestaat de Toppers uit Gerard Joling, Jan Smit, Jeroen van der Boom en René Froger: zij maken er ieder concert weer een onvergetelijk feestje van, waarbij voornamelijk Nederlandse muziek, pop en disco centraal staat.

2. De Vrienden van Amstel LIVE

Maak je klaar voor een feestje in Rotterdam, want ieder jaar kun je weer genieten van De Vrienden van Amstel LIVE. Meerdere dagen achter elkaar vindt het concert plaats waar ieder jaar een hele menigte op af komt. En dat is ook niet zo gek, want de line-up van De Vrienden van Amstel LIVE is ieder jaar weer gevuld met verschillende populaire Nederlandse artiesten. Wil je volgend jaar ook genieten van dit ware spektakel? Via GoTicketShop kun je alvast tickets scoren voor De Vrienden van Amstel LIVE 2024.

3. Cirque du Soleil

Bij het populaire concert Cirque du Soleil komt muziek, acrobatiek en dans samen. Tijdens dit concert gebeurt er van alles om je heen: je kijkt je ogen uit. Bij dit concert komen bekende artiesten van over heel de wereld samen om jou een onvergetelijk concert te bezorgen. Waar Cirque du Soleil oorspronkelijk uit Canada komt, kun je vanaf dit jaar het concert ook bewonderen in Nederland.

4. André Rieu

De concerten van André Rieu trekken iedere keer weer duizenden mensen. Niet alleen op het Vrijthof is hij geliefd, André Rieu laat zijn muziekkunsten zien over heel de wereld. En niet alleen zijn muziek trekt bezoekers, ook het sfeertje dat tijdens de concerten heerst is noemenswaardig. Zo is ieder concert weer een spektakel door de locatie, de entourage, de outfits en natuurlijk de emoties die er los komen bij de bezoekers. Neem een kijkje in de concertagenda om te zien wanneer André Rieu zijn volgende concert gepland staat.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Sponsored Content