Morcheeba in maart 2020 naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 13 augustus 2019 om 10:36
Morcheeba, Skye Edwards - Fotocredits: Thesupermat -Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Morcheeba is ook in 2020 in Nederland te vinden! De Britse formatie reist volgend jaar naar Utrecht voor een show in TivoliVredenburg.

Morcheeba in 2020 naar TivoliVredenburg

Morcheeba heeft halverwege augustus eerst nog een concert in het Amsterdamse Bostheater op het programma staan, maar dat weerhoudt de band er niet van om alvast een nieuw concert aan te kondigen! De elektronische groep, die stijlen als triphop, R&B, pop en blues combineert, geeft op woensdag 11 maart 2020 een concert in het Utrechtse poppodium TivoliVredenburg. De Britten betreden het podium van zaal Ronda.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 16 augustus in de verkoop via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Blaze Away’

Sinds zijn oprichting in 1995 neemt de Engelse groep zijn luisteraars al bijna 25 jaar mee met zijn relaxte electronica, soul en triphop. De formatie rond zangeres Skye Edwards bracht in zijn carrière tot dusver negen studioalbums uit. De uit 2018 stammende plaat ‘Blaze Away’ is het meest recente wapenfeit van de band.

YouTube player

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.