Tamino in zomer 2019 naar Openluchttheater Caprera Bloemendaal

Geschreven door op 17 april 2019 om 11:38
grasnapolski, Tamino - Fotocredits: Laura Caris (Artiesten Nieuws)

In augustus 2019 keert Tamino weer terug naar Nederland! De Vlaamse zanger treedt deze zomer op in Openluchttheater Caprera.

Tamino naar Caprera

Goed nieuws voor liefhebbers van Tamino. De Belgische singer-songwriter geeft in de zomer van 2019 een openluchtconcert in Bloemendaal. Op donderdag 29 augustus treedt de zanger op in Openluchttheater Caprera. Eind 2018 en begin 2019 kwam de artiest ook al naar Nederland voor een reeks concerten.

Kaartverkoop

Tickets zijn vanaf vrijdag 19 april 2019 om 10:00 uur te verkrijgen. De verkoop verloopt via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Tamino

Met zijn duistere nummers, waarin zo nu en dan Arabische invloeden te horen zijn, weet de Vlaams-Egyptische muzikant telkens het publiek stil te krijgen. Zo wist hij met enkel een EP op zak, de mensenmassa op festivals als Rock Werchter en Pukkelpop voor zich te winnen. In oktober 2018 kwam zijn langverwachte debuutalbum ‘Amir‘ uit.

Beluister hier de single ‘Tummy’, afkomstig van de plaat:

YouTube player

 

Bron: Patronaat, Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.