Davina Michelle met ‘Skyward Clubtour’ naar o.a. 013 en TivoliVredenburg

Geschreven door op 29 maart 2019 om 10:03
Davina Michelle bij de 100% NL Awards - Fotograaf: Ilse Ouwerkerk (Artiesten Nieuws)

Davina Michelle heeft een nieuwe tour aangekondigd! Met de ‘Skyward Clubtour’ komt de zangeres langs onder andere 013 en TivoliVredenburg.

UPDATE 9-4-2019: Wegens het uitverkopen van het concert in Grenswerk te Venlo, heeft Davina Michelle een nieuwe show aangekondigd in het poppodium! Op zondag 1 december 2019 staat de zangeres nogmaals in de Limburgse zaal. Tickets zijn per direct in de verkoop gegaan via de website van Grenswerk.

Nieuwe clubtour Davina Michelle

Goed nieuws voor fans van Davina Michelle! De populaire zangeres heeft een gloednieuwe tournee aangekondigd. Tijdens haar ‘Skyward Clubtour’ reist de artieste in november en december 2019 door Nederland. Ze trapt de tournee af in 013 te Tilburg en geeft haar laatste show in de Utrechtse TivoliVredenburg. Het publiek kan grote hits als ‘Duurt Te Lang’ en haar nieuwe single ‘Skyward’ verwachten.

Bekijk hier een overzicht van de aangekondigde tourdata en -locaties:

  • Donderdag 7 november: 013, Tilburg
  • Donderdag 14 november: Doornroosje, Nijmegen
  • Vrijdag 15 november: Patronaat, Haarlem
  • Vrijdag 22 november: De Oosterpoort, Groningen
  • Vrijdag 29 november: Metropool, Hengelo
  • Zaterdag 30 november: Grenswerk, Venlo
  • Vrijdag 6 december: Maassilo, Rotterdam
  • Zaterdag 7 december: TivoliVredenburg, Utrecht

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct in de verkoop gegaan via de websites van de desbetreffende poppodia en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Davina Michelle

In 2016 maakte Michelle Davina Hoogendoorn, zoals de zangeres echt heet, een cover van Pink’s ‘What About Us’. Deze versie van het nummer ging viral en bereikte ook de wereldster zelf. In een video zei de popster over de cover: “That’s better than I will ever sound.

Sindsdien zit de carrière van Michelle in een lift. Ze won verschillende awards, treedt veel op en in 2018 deed Davina mee aan het programma ‘Beste Zangers’. Hierin zong ze het nummer ‘Duurt Te Lang’ van Glen Faria, waarmee de zangeres records wist te breken. In 2019 bracht ze haar eerste eigen nummer ‘Skyward’ uit.

Beluister deze track hier:

YouTube player

 

Bron: De Oosterpoort, davinamichelle.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.