Zuco 103 geeft volgend jaar aantal shows in Nederland

Geschreven door op 26 november 2015 om 17:23
The Other Favourites, Paula Temple, Tabitha, Moonchild, tickets winnen, Exit Eden, The Black Madonna, collabro, Mercury Rising, BlocBoy JB, Ultimate Eagles, Concert, publiek, show, optreden - Bron Pixabay (Creative Commons Zero (CC0) license) Louis Cole Joris Voorn

De Nederlandse band Zuco 103 geeft volgend jaar een aantal shows in Nederland waaronder in Utrecht en Den Haag.

Volgend jaar geeft de Nederlandse ‘Brazilectro’ band een aantal shows in Nederland. Het geluid van de band wordt gekenmerkt door een combinatie van verschillende stijlen zoals drum ’n bass, dub, en afro. De band laat zich inspireren door klanken van over heel de wereld.

Zuco 103 – Apocalypso

Zuco 103 heeft voor een wat langere periode radiostilte gehad, maar laat sinds dit jaar weer wat van zich horen. De band, onder leiding van Braziliaanse zangeres Lilian Vieira, nam dit jaar een nieuwe EP getiteld Apocalypso op. De EP is uitgebracht via hun eigen label. Het is al weer een tijd geleden dat de band met nieuw materiaal komt, in 2008 kwam het album After The Carnaval uit.

Zuco 103 tickets

Volgend jaar treed de band onder andere op vrijdag 8 april op in het Paard van Troje in Den Haag en op zaterdag 16 april in TivoliVredenburg Utrecht. Tickets zijn beschikbaar via de websites van de desbetreffende poppodia. Klik hier voor een totaaloverzicht van alle concerten en de bijbehorende data!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags: