Adele geeft concerten in Amsterdam en Antwerpen

Geschreven door op 26 november 2015 om 14:29
Adele - Fotocredits: Christopher Macsurak (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Het zat er een keer aan te komen: Adele gaat op wereldtournee! Op 1 en 3 juni staat de zangeres in de Ziggo Dome in Amsterdam. Op 12 en 13 juni is de wereldster in het Sportpaleis in Antwerpen te zien.

UPDATE: De concerten van Adele in de Ziggo Dome zijn inmiddels volledig uitverkocht.

Adele tickets

Concertkaarten voor Adele in Nederland en België gaan op vrijdag 4 december in de voorverkoop. De online verkoop gaat ’s morgens om 10:00 uur van start.

De kaartverkoop voor het optreden in de Ziggo Dome op 1 en 3 juni verloop via de website van Ticketmaster. Fans die het concert op 12 of 13 juni in het Sportpaleis Antwerpen willen bijwonen, kunnen vanaf 4 december terecht op Teleticketshop.

Adele Voorverkoop Tip!

De concerten in Amsterdam en Antwerpen zijn ongetwijfeld supersnel uitverkocht. Wacht dus niet te lang met het reserveren van concertkaarten. Wil je dit bijzondere optreden echt niet missen? Voorafgaand aan de online verkoop publiceert Artiesten Nieuws een artikel met handige voorverkoop tips waarmee je de kans op tickets kunt vergroten. Houd deze website of de facebookpagina goed in de gaten!

 

Adele concerten Ziggo Dome en Sportpaleis

De concerten van Adele zijn onderdeel van haar wereldtour, die ze aftrapt in Europa. Ze geeft vooral veel shows in Groot-Brittanië, waaronder vier keer in de O2 Arena in Londen. Opmerkelijk detail is dat er alleen zitplaatsen bij haar concerten beschikbaar zijn en dus geen staanplaatsen.

Nieuw Album: 25

Op dit moment breekt Adele alle records. Haar single Hello is niet meer van de radio af te slaan en haar album 25 heeft in de eerste week al bijna 3 miljoen exemplaren verkocht. De zangeres had al laten weten dat het album alleen fysiek en als download verkrijgbaar is, en dus niet via streamingdiensten als Spotify, Apple Music of Tidal.

Sinds 5 jaar een concert in Nederland

Het is alweer een flinke tijd geleden dat de Britse zangeres voor het laatst in de Benelux was. Toen de tour bekend werd gemaakt, was de belangstelling dus zó groot, dat de site van Adele tijdelijk uit de lucht was.

Op 8 april 2011 (!) trad de zangeres namelijk voor het laatst op in Nederland. Dit was slechts een klein optreden in de Amsterdamse Paradiso naar aanleiding van haar vorige album 21Dat album is door de Amerikaanse hitlijstengigant Billboard onlangs uitgeroepen tot het beste album allertijden. Sindsdien heeft ze niet meer opgetreden in Nederland of België.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.