Marco Borsato’s ACHTSTE Symphonica in Rosso concert in de verkoop

Geschreven door op 26 maart 2015 om 11:33
Marco Borsato,Onder Aan De Berg - Foto: Steven Chiefa - Wikimedia Commons - (CC BY-SA 3.0)

De Nederlandse zanger lijkt er geen genoeg van te krijgen. Marco Borsato is van plan ACHT volle Ziggo Dome zalen te vullen voor Symphonica in Rosso.

Er is geen twijfel mogelijk over het feit dat Marco Borsato nog net zo populair is als in 2006. Het zou ons daarom ook niks verbazen als hij nog een tiende concert aan gaat kondigen, net als in 2006.

 

TICKETS KOPEN

De concerten op vrijdag 23 oktober en zaterdag 24 oktober waren eergisteren al uitverkocht. De officiële verkoop zou eigenlijk gisteren pas ingaan, maar de presale was volgens Marco Borsato uit de hand gelopen. Ook de concerten van dinsdag 27 oktober, woensdag 28 oktober, zaterdag 31 oktober, zondag 1 november en donderdag 25 februari 2016 die daarna in de verkoop gingen zijn bijna helemaal uitverkocht. Op Topticketshop zijn er nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Er is een achtste concert toegevoegd! Woensdag 24 februari 2016. Koop nu je tickets op Ticketmaster.

 

MARCO LOOPT ZIJN FANS VOORBIJ

Zonder enige aankondiging op de website van Marco Borsato, gingen de laatste drie concerten in de verkoop. Natuurlijk konden fans van Marco en vrienden van Symphonica in Rosso eerder kaarten bestellen, maar wel met de veronderstelling dat de officiële kaartverkoop pas donderdag in de verkoop zou gaan. Daardoor waren vele fans te laat. Ook de vijf concerten die daarop volgden gingen gisteren in de verkoop. Toch vermoeden we, omdat Marco zo’n goed hart heeft en meestal aan zijn fans denkt, dat hij nog meer concerten aan gaat kondigen. Bovendien heeft hij in 2006, toen hij ook de hoofdact was tijdens Symphonica in Rosso, 10 volle zalen gevuld.

 

DOCU MARCO BORSATO

Komende zondag kunnen we allemaal genieten van de eerste aflevering van de mini-serie ‘Marco Borsato 25 jaar: is meer dan alleen ik’. De mini-serie laat het unieke verhaal achter Marco’s carriere zien. Zijn verhaal begint als 23-jarige jongen die bij toeval meedoet aan de ‘Soundmixshow’. Met het winnen hiervan in 1990 is het verhaal van de Nederlandse zanger begonnen. Na de eerste aflevering zullen er nog vijf afleveringen volgen die iedere zondag om 22.30 uur te zien zijn op RTL4. We vermoeden dat de kaartverkoop na de aflevering van zondag, als er op zondag überhaupt nog kaartjes zijn, in sneltreinvaart gekocht zullen worden.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.