The Libertines komen naar Best Kept Secret

Geschreven door op 4 februari 2015 om 12:29
Pete Doherty (The Libertines) - Fotocredits KK+ - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Het Best Kept Secret Festival heeft de eerste namen bekend gemaakt voor 2015, met als headliner The Libertines. In totaal zijn 53 namen bekend gemaakt voor het festival. Andere hoofdacts zijn Noel Gallagher (Oasis) en alt-J.

The Libertines

The Libertines komen dus opnieuw naar Nederland! Na het uitverkochte optreden in de Heineken Music Hall vorig jaar oktober, maakt de Engelse rockband nu zijn opwachting op het Best Kept Secret Festival. De band zal als hoofdact spelen op vrijdag 19 juni.

The Libertines maakte aan het begin van de Zeroes furore met de albums Up the Bracket en The Libertines, maar al in 2004 ging de band uit elkaar mede door drugsproblemen van Pete Doherty. Gelukkig voor de fans zijn de heren nu weer bij elkaar en kunnen we in Nederland wederom genieten van een spetterend optreden van The Libertines.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het Best Kept Secret Festival start zaterdag 7 februari. Mocht je aanstaande zaterdag niet in de gelegenheid zijn om kaarten te kopen, of bang zijn in een eindeloze wachtrij terecht te komen, dan kan je bij Topticketshop alvast kaarten reserveren.

 

YouTube player

Noel Gallagher en alt-J

Naast The Libertines heeft het Best Kept Secret Festival nog enkele aansprekende namen bekendgemaakt. Zaterdagavond zal Noel Gallagher de afsluiting verzorgen met zijn band The High Flying Birds. De voormalig Oasis-gitarist brengt begin maart zijn langverwachte tweede solo album uit en tourt de daarop volgende maanden door Europa. Het concert in Tivoli Utrecht is al uitverkocht, maar dit is de kans om Noel Gallagher’s High Flying Birds alsnog te zien. Op de zondag is de Britse indierockband alt-J de bekendste naam uit de line-up.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.