Golden Earring concert in Ziggo Dome bijna uitverkocht

Geschreven door op 16 november 2015 om 16:35
Golden Earring - Foto: Corné Henri Bibo - (Bron: Wikimedia Commons)

The Golden Earring is nog even populair als altijd! Het concert in de Ziggo Dome in Amsterdam is zelfs bijna uitverkocht. De laatste tickets gaan nu in de verkoop.

The Golden Earring bijna uitverkocht

Momenteel zijn er nog enkele tientallen tickets verkrijgbaar voor het concert in de Amsterdamse Ziggo Dome. Dat is een enorme prestatie voor de Nederlandse band. De Amsterdamse Ziggo Dome heeft namelijk een capaciteit van maar liefst 17.000 bezoekers! Het concert van The Golden Earring ging op zaterdag 31 januari om 10:00 uur in de voorverkoop. De verkoop verliep via de website van Ticketmaster.

 

Golden Earring Tickets

Wil je Golden Earring live in de Ziggo Dome zien spelen? Wees er dan snel bij. Momenteel zijn er slechts enkele tickets beschikbaar via de website van Ticketmaster. Is je favoriete vak uitverkocht? Kijk dan op deze website voor een ruimere keuze aan zitplaatsen.

Tip: Wegens de enorme vraag naar concertkaarten is het verstandig om zo snel mogelijk een reservering te plaatsen. Is het concert in de Ziggo Dome uitverkocht? Bekijk dan hier een lijst met alle beschikbare concertdata van Golden Earring in 2015 en 2016.

Jubileumconcert

Het jubiumconcert van The Golden Earring vindt plaats op 12 december 2015. Reden voor het concert is het vijftigjarig jubileum van de legendarishe band. Tijdens deze “zero Five” show brengen de mannen hun allergrootste hits ten gehore. Daarbij zullen uiteraard ook wereldhits als ‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’ en ‘When The Lady Smiles’ voorbij komen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.