Valrave Festival viert tweejarig bestaan met grandioze line-up

Geschreven door op 19 januari 2015 om 11:41
Sziget Festival - Bron: Persbericht Sziget - Fotocredits: Sandor Csudai

In tegenstelling tot wat eerder is gecommuniceerd, viert Valrave Festival zijn tweejarig bestaan in Amsterdam Studios in plaats van H7 Loods. De organisatie belooft weer een grandioze Line-up.

H7 Loods ingeruild voor Amsterdam Studios

Omdat H7 Loods de vergunning niet rond kreeg, is besloten het evenement te verplaatsen. Ook op de nieuwe locatie belooft het op zaterdag 31 januari los te gaan in maar liefst vier zalen, gevuld met een lange lijst kwaliteitsdj’s, vette visuals en een wel hele bijzondere headliner. Met trots kondigt Valrave aan dat de Zweedse topdj Christian Smith de line up rond maakt, naast onder andere Robert Babicz, Marc Marzenit en Ruttenbergs

Christian Smith

Deze Zweed is wat Valrave betreft een levende dj-legende, met ruim tien jaar ervaring in het vak en zijn eigen platenlabel Tronic. Naast uitstekende dj-sets heeft Smith heeft ook eigen muzikale producties op naam staan bij onder andere Drumcode, Bedrock, Sci+Tec en zijn eigen Tronic uiteraard. Smith is tegenwoordig woonachtig in Sao Paolo en drukker dan ooit; Valrave is dan ook ontzettend trots dat Christian Smith in de dj-booth staat tijdens Valrave Festival!

Programma

Bekijk hier het volledige programma:

  • Christian Smith (SWE/Tronic)
  • Robert Babicz (DE/Kompakt)
  • Marc Marzenit (ES/Cocoon)
  • Ian O’DonovanIRL/Bedrock)
  • Donatello (LT/1605)
  • Gardens of God (DE/Ellum)
  • Ruttenbergs (NL/Traum)
  • Niklas Woodriff

Meerdere zalen en uitgebreid programma

Valrave viert zijn verjaardag goed met maar liefst vier zalen. Over de twee grote areas worden de meeste dj’s van de line-up verdeeld. Dit zijn behalve Christian Smith ook zeker niet de minsten: Robert Babicz, Marc Marzenit, Ian O’Donovan, Donatello, Gardens of God en lokale jongens Ruttenbergs en Niklas Woodriff. Bram Fidder doet een all nighter in room 3 en room 4 is het domein van de Disco Troopers en hun vrienden.

Tweejarig bestaan

Ooit begonnen als een klein feestje in de Westerunie, is Valrave uitgegroeid tot een vaste waarde in het Amsterdamse uitgaansleven. Dat ging niet zonder slag of stoot, maar nu is de organisatie door de opstartfase heen en mag het met een glimlach terugkijken op een bijzondere periode. Valrave heeft dat bovenal te danken aan zijn vele leuke, trouwe bezoekers. Reden te meer om hen eens flink te verwennen met een verjaardagsfeest van jewelste.

Over Valrave

Valrave is een jonge promoter die in de afgelopen twee jaar de meest leuke en creatieve technofeesten heeft gegeven. Altijd met een bijzonder thema en bijbehorende dresscode voor de bezoekers, op rauwe locaties met veel aandacht voor het visuele aspect en de beste (inter-)nationale dj’s. Valrave onderscheidde zich onder andere door het speciale Game of Thronesfeest, een Dirty Disney-thema en het Alter Ego festijn.

Valrave Tickets

De viering van de tweede verjaardag is een goed excuus om in 2015 met z’n allen nog eens goed los te gaan, dus mis het niet. Valrave vindt plaats op Zondag 31 Januari van 22:00 uur t/m 06:00 uur in de Amsterdam Studios (H.J.E. Wenckebachweg 173, Amsterdam).

De voorverkoop is gestart en tickets zijn te verkrijgen via deze link. Tickets Early birds € 15,- | Regular € 20,- | Late € 25,-

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Valrave Festival Nieuws