Toppers in Concert 2015 Crazy Summer Edition

Geschreven door op 3 december 2014 om 20:18
Toppers in Concert - fotocredits: Daniel Kruczynski - (Wikimedia Commons)

Toppers in Concert krijgt in 2015 een heerlijk zomers tintje. Vandaag maakten de toppers de concertdata, de dresscode en het nieuwe thema bekend.

De voorpret kan beginnen! Op vrijdag 29 mei en zaterdag 30 mei barst de zomer los in de Amsterdamse Arena. Het is dan alweer de elfde keer dat het grootste meezingfeest in onze hoofdstad plaatsvindt.

 

Toppers in Concert – Crazy Summer Edition

Het nieuwe thema voor de Toppers in Concert in 2015 is “Crazy Summer Edition. Zoals gewoonlijk zullen de mannen weer groots uitpakken om het publiek in zomerse sferen te brengen. Een perfecte thema voor dit heerlijke meezingfeest waar velen al maanden naar uitkijken.

Wie houdt er ten slotte niet van de zomer? Wuifende palmbomen, een prachtig blauwe zee, witte stranden, een cocktail in je hand en natuurlijk de heetste zomerhits. De zinderende zomer begint dit jaar al in mei tijdens de Crazy Summer Edition van de Toppers in Concert 2015.

 

Dresscode Toppers in Concert 2015

Wat is de dresscode voor de Toppers in 2015? Zoals veel vaste bezoekers van de Toppers al weten, begint de voorpret bij het zoeken naar de perfect outfit.

Een feestje is natuurlijk pas echt geslaagd wanneer iedereen er über-fout bij loopt! Daarom is er ook dit keer weer een dresscode bedacht waar iedereen zich op kan uitleven. De dresscode voor de Toppers in 2015 is: “White with a touch of Summer’.

 

Toppers in Concert Tickets

Tickets voor de Toppers in Concert zijn beschikbaar in verschillende prijscategorieën. De beste tickets zijn die voor de Diamond zitplaatsen. In het Diamond vak (blauw) heb je het beste zicht. De rest van de zitplaatsen zijn onderverdeeld in Gold 1, Gold 2 en Silver. De Platina staanplaatsen bevinden zich rondom het podium.

Tickets voor de Toppers in Concert kun je online reserveren. Indien je op zoek bent naar Platina, Gold of Diamant tickets is het raadzaam om deze zo snel mogelijk te reserveren. Deze zijn erg populair, en daarom altijd als eerste uitverkocht.

Toppers in Concert

Toppers in Concert mag inmiddels een Nederlandse traditie genoemd worden. Al elf jaar op een rij staat de Amsterdam Arena in mei geheel in het teken van feest, glitter, glamour, muziek en gezelligheid. Iedereen kent wel iemand die de Toppers live heeft gezien. Voor velen zijn de Toppers concerten een vast jaarlijks uitje met vrienden, familie of collega’s. Het enorme succes van de Toppers is ongekend. Van elke Toppers editie wordt een dvd en cd uitgebracht. Zolang onze diva’s geen ruzie maken kan iedereen gelukkig nog lang van de Toppers genieten.

 

The Village People naar de Toppers

Tijdens de Toppers concerten worden Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Rene Froger bijgestaan door vele nationale en internationale topartiesten. Dit jaar komt discogroep Village People de Arena onveilig maken. The Village People zijn onder andere bekend van de hits: Macho Man, Go West en natuurlijk Y.M.C.A.! Andere artiesten worden later bekend gemaakt.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.