Paaspop maakt eerste namen bekend; o.a. Anouk en Kensington

Geschreven door op 25 november 2014 om 15:40
Kensington - Foto: Rahi Rezvani (Persfoto Friendly Fire)

De organisatie van Paaspop heeft vandaag de eerste selectie van optredende artiesten bekendgemaakt. Onder die namen zijn ook zangeres Anouk en band Kensington.

Nieuwe namen Paaspop

Naast eerdergenoemde, grote acts Anouk en Kensington wordt de selectie van ‘grote namen’ aangevuld door Within Temptation Jett Rebel en Mr. Polska. Ook Liptease & The Backstreet Crackbangers, de act die vooral bekendheid vergaarde met de deelname aan Holland’s Got Talent, treedt op in de aankomende editie van Paaspop.

Kaartverkoop

Als officiële opener van het Nederlandse festivalseizoen is dit festival uitgegroeid tot een begrip in binnen- en buitenland. En dat maakt het festival tot een evenement dat je niet mag missen. Paaspop wordt van vrijdag 3 april tot en met zondag 5 april gehouden op festivalterrein De Molenheide in Schijndel.

Paaspop Tickets

Paaspop

Alle tot nu toe bekendgemaakte namen van Paaspop 2015

De volgende namen zijn vandaag bekendgemaakt door de organisatie: Anouk, Kensington, Within Temptation, Mr. Polska, Liptease & The Backstreet Crackbangers, The Bloody Beetroots, Sela Sue, Kovacs, Against Me!, Modeselektor LIVE, Dave Clarke, The Paladins, John Coffey, Blues Pills, Peter Pan Speedrock, Little Big, Truckfighters, The Gentle Storm, Monomyth, Ronnie Flex, The Dirty Daddies en Best of Foo.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Nieuws · Paaspop Nieuws