Nicki Minaj en haar nieuwe weerzinwekkende videoclip [Video]

Geschreven door op 12 november 2014 om 13:47
Nicki Minaj - Fotocredits Christopher Macsurak - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Dinsdag bracht Nicki Minaj een nieuwe videoclip uit. Diezelfde videoclip choqueerde de gehele muziekwereld met een aantal schokkende beelden. 

De reden waarom iedereen zo over Nicki Minaj’s videoclip struikelt, is niet te missen als je de video bekijkt. De beelden, omgeving en ‘kostuums’ van alle personages in de videoclip van haar nieuwe single Only laten weinig aan de verbeelding over.

In de video zijn rode ‘vlaggen’ te zien met daarin een witte cirkel met de letters YM welke staan voor Young Money. Young Money is de naam van het platenlabel waar Nicki Minaj haar muziek uitbrengt. Daarnaast zijn er ook  soldaten met rode armbanden en tanks te zien in de video. De gehele verschijning doet erg veel sterk denken aan Hitler en het nazisme, ook wel nationaal-socialisme genoemd.

Nicki Minaj biedt excuses aan voor ophef

Nicki Minaj heeft inmiddels wel haar excuses aangeboden voor de videoclip, maar de vraag is of dat genoeg is. “Ik kwam niet met het concept, maar het spijt me als ik iemand ermee heb verontwaardigd. Ik zou nooit het nationaal-socialisme toelaten in mijn kunst.”

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nicki Minaj Nieuws · Nieuws · Videos