Gloednieuwe editie van Trance Nation in Heineken Music Hall

Geschreven door op 29 oktober 2014 om 15:11

Op 23 mei vindt er weer een nieuwe editie plaats van Trance Nation, één van de grootste evenementen van Trance-muziek binnen Nederland. 

Ditmaal werd er, in tegenstelling tot alle voorgaande jaren, gekozen voor de Heineken Music Hall als locatie. Dit komt mede doordat de gebruikelijke locatie, The Sand in Amsterdam, tijdelijk gesloten is door een oordeel van de Amsterdamse burgemeester. Die beslissing werd gemaakt nadat er op de zaterdagochtend tijdens een (ander) evenement een man werd doodgeschoten binnen de muren van de venue.

Vorig jaar trok het evenement zo’n 2500 bezoekers, tijdens het vijftien-jarige jubileum van het feest. Toen konden de bezoekers, net als dit jaar, rekenen op zo’n tien uur lang feesten op de muziek van hun favoriete dj’s binnen het genre. Fans van het genre zien elkaar nog altijd als een soort tweede familie, getuige de volledige naam van het evenement: Trance Nation presents Global Family. 

Kaartverkoop Trance Nation

De kaartverkoop voor Trance Nation 2015 in de Heineken Music Hall is reeds gestart, waarbij er zelfs nog twee verschillende ladingen Early Bird-tickets verkrijgbaar zijn, voor respectievelijk 20 en 10 euro minder dan de prijs van een normale tickets. De kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Trance Nation.

Bekijk hieronder de Aftermovie van de editie uit 2013, destijds nog in The Sand.

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Trance Nation Nieuws