One Direction volgend jaar naar Boudewijnstadion in België

Geschreven door op 24 oktober 2014 om 9:50
One Direction - Fotocredits: Eva Rinaldi - Flickr (CC BY-SA 2.0)

One Direction komt volgend jaar weer voor een optreden naar België. Op zaterdag 13 juni 2015 zal de Britse boyband het Koning Boudewijnstadion in België aandoen. 

Het optreden van One Direction in het Koning Boudewijnstadion, die in het teken staat van hun On The Road Again 2015 Tour,  komt niet als een verrassing. Hun vorige concert op Belgisch grondgebied, te weten op 1 mei 2013 in het Antwerpse Sportpaleis, was na 11 minuten compleet uitverkocht.

One Direction

Voorverkoop One Direction

De kaartverkoop van het concert van One Direction in België start volgende week, op zaterdag 1 november om 10.00 en verloopt via de website van Ticketmaster. Wil je zeker zijn van kaarten voor het concert of kan je niet wachten tot de kaartverkoop? Dan kan je je kaarten hier alvast vooruit reserveren.

 

Concerttijden en staanplaatsen

Het stadion opent om 16.30 uur de poorten voor de fans. Om 19.15 uur zal het voorprogramma aantreden. One Direction zelf staat vanaf 20.30 uur op het podium. Het einde van het concert is rond 23 uur voorzien.

Staanplaatsen vanaf 12 jaar
Er geldt een leeftijdslimiet voor staanplaatsen. Deze plaatsen op het middenplein zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Er wordt daarom aangeraden om -voor wie 12 of jonger is- enkel zitplaatsen aan te kopen. Fans jonger dan 16 dienen trouwens door een volwassene begeleid te worden op het middenplein.

One Direction

One Direction is een boyband uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland bestaande uit Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles en Louis Tomlinson, op het moment van schrijven qua leeftijd variërend tussen de 20 en 22. Ze eindigden in 2010 als derde in de Britse versie van The X Factor.

Na The X Factor tekende de groep een platencontract met Syco. Ook publiceerden ze drie boeken, Forever Young en Dare to dream: Life as One Direction, dat beiden in 2011 verschenen. Dit jaar verscheen de autobiografie Who We Are. Samen met negen andere X-Factor-deelnemers maakte One Direction een tournee door het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

One Direction komt op 14 november met een nieuw album, getiteld Four. Daar staat ook hun nieuwste single Steal my Girl op. Lees hier wat voor ophef er over de aankomende videoclip van Steal My Girl is.

Beluister hieronder het volledige album uit 2013, Midnight Stories. en daaronder One Direction’s nieuwste single, Steal My Girl.

YouTube player
YouTube player

 

 

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.