Violetta Live in 2015 naar Ahoy Rotterdam

Geschreven door op 3 oktober 2014 om 11:10
Logo: Disney Violetta - Publiek Domein - Violetta live

Martine Stoessel, bekend van de Disney Channel hitserie Violetta, komt naar de Rotterdam. Op 11 maart 2011 is de show Violetta Live in Ahoy te vinden.

Violetta zal samen met andere leden van de cast, dansers en een live band op het podium staan. Samen zullen ze de meest populaire liedjes uit seizoen 1, 2 en 3 brengen. Violetta Live zou hierdoor een unieke concertervaring op moeten leveren voor alle Violetta-fans.

Voorverkoop Violetta Live

De kaartverkoop voor Violetta Live in Ahoy start op vrijdag 3 oktober (vandaag) om 19.00. De voorverkoop verloopt via de website van Ticketmaster. De prijs van een kaartje start vanaf 19 euro exclusief servicekosten. Mocht het zich voordoen dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn, dan is het vaak nog mogelijk om via een ander kanaal kaarten te bemachtigen.  Een van de mogelijkheden is Topticketshop.

Leeftijdsadvies

Violetta is geschikt voor 6 jaar en ouder. Kinderen van 2 jaar en jonger hebben geen ticket nodig zolang ze op schoot zitten van de ouder/voogd. Alle bezoekers vanaf 3 jaar hebben wel een ticket nodig. Bezoekers t/m 11 jaar oud moeten te allen tijde onder begeleiding zijn van een ouder/voogd en worden zonder ouder/voogd niet toegelaten.

 

Violetta

De serie vertelt het verhaal van Violetta, gespeeld door de Argentijnse actrice Martina Stoessel, een tiener die vanuit Madrid naar haar geboortestad Buenos Aires terugkeert met haar vader Herman. Violetta is muzikaal getalenteerd, een talent dat ze geërfd heeft van haar moeder. Haar moeder was zangeres en kwam om bij een tragisch ongeval. Na dit ongeval besluit Herman om het verleden van haar moeder te verzwijgen voor Violetta. Herman is overbezorgd en verbiedt Violetta te zingen, omdat hij bang is dat Violetta hetzelfde lot staat te wachten als haar moeder. Alles wordt anders wanneer Violetta terug keert naar Buenos Aires.

Bekijk hieronder de aankondiging voor Violetta Live in Nederland.

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Nieuws · Violetta Nieuws