Katie Melua naar Nederlandse Night of the Proms

Geschreven door op 23 september 2014 om 11:56
Katie Melua - Fotocredits: Livepict.com (Wikimedia CC BY-SA 3.0)

Katie Melua zal te zien zijn tijdens de Nederlande editie van Night of the Proms. Op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 maart zal in Rotterdam te vinden zijn voor de jaarlijkse editie van het Europese muziekfestival.

Tijdens Night of the Proms zal ze haar podium moeten delen met topartiesten zoals Nile Rodgers & Chic, CeeLo Green en accordeoniste Ksenija Sidorova.

Voorverkoop Train

De voorverkoop voor Night of the Proms in de Heineken Music Hall Ahoy is reeds gestart en verloopt via de website van Night of the Proms (www.notp.com). De prijzen van een kaartje starten vanaf 34 euro, exclusief servicekosten. Mocht het zich voordoen dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn, dan is het vaak nog mogelijk om via een secundaire ticketshop kaarten te bemachtigen.  Een van de mogelijke secundaire ticketshops is Topticketshop.

Katie Melua

Katie Melua

De Britse muzikante Katie Melua groeide op in Georgie. Op 8-jarige leeftijd verhuisde ze met haar ouders naar Belfast, gelegen in Noord-Ierland, en later naar London. In 2003 debuteerde de inmiddels 30-jarige zangeres met haar single The Closest Thing to Crazy en brak twee jaar later internationaal door met Nine Million Bicycles van haar album Piece by Piece.

Nine Million Bycycles stond in Nederland 11 weken lang op nummer 1 . Met het daaropvolgende album Pictures werd Katie Melua wereldwijd de best verkopende Britse artieste van 2007. In haar carrière verkocht Katie Melua meer dan 11 miljoen albums en behaalde ze meer dan 56 maal de platina status.

Tip: Katie Melua’s meest recente album Ketevan, uit 2013,  is te bestellen via bol.com.

Beluister hieronder Katie Melua’s doorbraakhit  Nine Million Bicycles.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Katie Melua Nieuws · Nieuws