Damien Rice uitverkocht: Hoe kom je nu nog aan tickets?

Geschreven door op 19 september 2014 om 10:14
Damien Rice - Foto: LeBlogDeLaBlonde (Flickr, CC BY 2.0)

Het concert van Damien Rice in Carré te Amsterdam was binnen 5 minuten volledig uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?

Damien Rice Uitverkocht

De show van Damien Rice in Carré is uitverkocht. De tickets voor het concert van de Ierse singer-songwriter gingen vanmorgen om 10:00 uur in de verkoop via de website van Ticketmaster. Binnen 5 minuten was het concert echter volledig uitverkocht.

 

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Heb je geen tickets voor het concert van Damien Rice kunnen bemachtigen, maar wil je hier toch graag bij zijn? Dan zijn er gelukkig nog wel mogelijkheden om aan tickets te komen.

Twee alternatieven zijn Marktplaats en Ticketswap. Indien hier geen kaarten worden aangeboden kun je altijd even een kijkje nemen bij Topticketshop.

Damien Rice

 

DAMIEN RICE

De Ierse Singer-Songwriter, die vooral bekend staat om zijn breekbare nummers, zal tijdens de show zijn nieuwe langverwachte studioalbum My Favourite Faded Fantasy presenteren, die op 31 oktober verschijnt.

Rice begon aanvankelijk zijn muzikale carriere in de band Juniper, die vooral bekendheid heeft vergaard met het nummer Weatherman. in 1999 verliet hij de band. waarna hij in 2001 met zijn eerste single kwam. De single droeg de naam The Blowers Daughter, die werd gebruikt als soundtrack voor de film Closer. Vervolgens werkte hij in eigen beheer verder aan zijn eerste album, die in februari 2002 onder de naam O uitkwam.

Tip: Via Bol.com kunt u gemakkelijk het laatste album van Damien Rice bestellen, genaamd 9.

Beluister ditzelfde album via Itunes.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Damien Rice Nieuws · Nieuws