Anouk geeft concert in Ziggo Dome

Geschreven door op 15 september 2014 om 11:11
Anouk - Fotocredits: Albin Olsson License: CC BY-SA 3.0 | Wikimedia Commons

Anouk is volgend jaar weer te zien in de Ziggo Dome. De nieuwe show vindt plaats op 26 februari en is onderdeel van haar Paradise And Back Again Tour

De aankondiging is gedaan op de website van Mojo Concerts en Anouk’s eigen website. De laatste keer dat de Nederlandse zangeres optrad was tijdens Symphonica in Rosso, een jaarlijks terugkerend muziekevenement in het Gelredome te Arnhem.

 

Voorverkoop Anouk

De kaarten voor Paradise And Back Again zijn in eerste instantie verkrijgbaar via de website van Mojo Concerts. Deze kaartverkoop start op 19 september om negen uur. Is het optreden uitverkocht? Dan kun je vaak bij een secundaire ticketshop terecht, zoals Topticketshop.

Paradise And Back Again

Haar optreden staat in het teken van haar nieuwe album genaamd Paradise And Back Again, die op 21 november in de winkels verschijnt. Paradise And Back Again is inmiddels het negende studioalbum van de inmiddels 39-jarige zangeres, die inmiddels niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muzieksector.

Tip: Het album is hier al vooruit te reserveren.

 

Places To Go

Begin november verschijnt Places to Go, als eerste single van het nieuwe album. Het nummer is echter al sinds 10 september via Itunes verkrijgbaar en ook via Youtube en Spotify te beluisteren. Bekijk hier de viodeclip van Places to Go.

YouTube player

 

Anouk

De Nederlandse Rockster brak in 1997 door met de single “Nobody’s Wife’. Kort voor haar doorbraak studeerde ze nog aan het Rotterdams Conservatorium. Inmiddels, zeventien jaar later, is Anouk nog altijd een van de populairste artiesten in Nederland. Dertien van haar singles zijn top 10-hits geworden en ze heeft in haar carrière meerdere prijzen gewonnen, waaronder de Popprijs, die zij in 2001 overhandigd kreeg voor haar bijdrage aan de Nederlandse popmuziek.

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Anouk Nieuws · Concertaankondigingen · Nieuws