The kooks voor concert naar Heineken Music Hall

Geschreven door op 9 september 2014 om 16:43
Luke Pritchard (The Kooks) - Fotocredits Bildermacherei - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

The Kooks komen naar Nederland voor een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop voor het optreden start start aanstaande vrijdag.

The Kooks komen opnieuw naar Nederland voor een concert in Amsterdam. Het optreden vindt plaats op zaterdag 31 januari 2015 in de Heineken Music Hall. De populaire band heeft een bijzondere band met Nederland. Sinds het eerste optreden in 2006, heeft de band ons land al vele malen bezocht.

The Kooks Tickets

Tickets voor het concert van The Kooks gaan aanstaande vrijdag om 10:00 uur in de verkoop. Je kunt de kaarten online bestellen op de website van Ticketservice of telefonisch via telefoonnummer 0900 – 300 1250 (45 cpm). De tickets kosten €36,- per stuk (excl servicekosten).

Heb je de voorverkoop gemist, is het uitverkocht of kun je de voorverkoop niet bijwonen? Neem dan eens een kijkje bij Ticketswap of bij een betrouwbare secundaire ticketshop. Op deze manier kun je vaak nog wel een kaartje bemachtigen. Kaarten kosten hier trouwens wel meer dan bij het reguliere verkooppunt, maar dat is de afweging.

Nieuw Album

The Kooks hebben op 5 september een nieuw album uitgebracht: ‘Listen’. Op het album staan onder andere de nummers ‘Down’, ‘Around Town’, en de huidige single ‘Forgive & Forget’.

Op het album, dat is geproduceerd door zanger en gitarist Luke Pritchard samen met de jonge hiphop-pionier Inflo, laat de Britse band een nieuwe muzikale richting horen. De nieuwe sound, door de invloedrijke Sunday Times omschreven als “A radical, crash-and-bang R&B change”, werd al ingeluid op de eerste single ‘Down’. De opzwepende tweede single ‘Around Town’, een volgende stap verwijderd van classic Kooks richting onontgonnen gebied, was de eerste track die de band schreef voor het nieuwe album.

Tip: Het Album ‘Listen’ van The Kooks is momenteel in de aanbieding bij Bol.com.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.