Sam Smith voor concert naar Heineken Music Hall

Geschreven door op 8 september 2014 om 12:20

Sam Smith komt volgend jaar naar Nederland voor een concert in Amsterdam. De singer-songwriter geeft begin maart een optreden in de Heineken Music Hall.

Sam Smith is er klaar voor! Mede dankzij een indrukwekkend optreden tijdens Lowlands Festival, heeft de singer-songwriter er een nieuwe schare fans bij gekregen.
Een uitstekende reden voor een nieuw concert in Nederland dus! Op maandag 2 maart komt Sam Smith voor een optreden naar de Heineken Music Hall.

 

sam smith

 

Sam Smith tickets

Tickets voor het concert van Sam Smith gaan aanstaande vrijdag op 12 september in de voorverkoop. Concertkaarten kunnen vanaf 10:00 uur online gereserveerd worden via de website van Ticketservice. Naar verwachting zal er een grote drukte op de website ontstaan. Wij raden fans aan om de website op tijd te bezoeken.

Heb je de voorverkoop gemist, is het uitverkocht of kun je de voorverkoop niet bijwonen? Neem dan eens een kijkje bij Ticketswap of bij een betrouwbare secundaire ticketshop. Op deze manier kun je vaak nog wel een kaartje bemachtigen. Kaarten kosten hier trouwens wel meer dan bij het reguliere verkooppunt, maar dat is de afweging.

 

Sam Smith

Sam Smith is in korte tijd uitgegroeid tot een ster van wereldformaat. Begin dit jaar werd de zanger tot winnaar van de BBC Sound of 2014. Smith zette zichzelf op de kaart met hits als: Money On My Mind en Stay With Me. Zijn debuutalbum In the Lonely Hour kwam in mei uit en was direct een bestseller. Met meer dan 166.000 exemplaren in een week, verbrak de zanger het verkooprecord in de Verenigde Staten.

Tip: Het debuutalbum In the Lonely Hour (Deluxe Edition) is momenteel in de aanbieding bij Bol.com.

 

Sam Smith Video

Sam Smith staat bekend om zijn uitmuntende live performance. Zijn uitvoering van het nummer Stay With Me was een van de hoogtepunten tijdens Lowlands festival. Bekijk hier de video:

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.