Nieuwe Single The Script trending op Youtube

Geschreven door op 8 augustus 2014 om 14:20
The Script, Danny O'Donoghue (The Script) - Fotocredits Kmeron (CC Flickr) Cropped (CC BY-NC-ND 2.0)

De nieuwe single ‘Superheroes’ van The Script is trending op YouTube. Het nummer van de populaire band dat onlangs op Youtube werd gepubliceerd, is binnen korte tijd enorm gestegen in de hitlijsten. 

The Script – Superheroes

Fans moesten even wachten, maar eindelijk is de nieuwe single op Youtube en Spotify te beluisteren. Luister hier naar de nieuwe single. Wat vind je ervan?

YouTube player

 

No Sound Without Silence

Superheroes is de eerste single van het nieuwe album ‘No Sound Without Silence’ Het nieuwe album van de band komt op 15 september uit. Fans kunnen het album alvast reserveren bij Bol.com. Zij ontvangen het album dan op de releasedatum als eerste thuis. Reserveer hier het album No Sound Without Silence van the Script.

 

The Script concert Uitverkocht

The Script geeft binnenkort een concert in de Paradiso in Amsterdam. Tickets voor The Script zijn op vrijdag 25 juli in de voorverkoop gegaan. De presale begon om 10:00 uur op de website van Poppodium Paradiso.

Helaas waren de tickets binnen 2 minuten volledig uitverkocht. Kaarten voor The Script zijn erg populair en het aantal beschikbare tickets zijn vanwege de intieme setting van de Paradiso erg klein. Om deze reden hebben veel fans helaas geen kaarten kunnen bemachtigen.

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Wil je dit concert graag bijwonen maar heb je geen kaarten kunnen bemachtigen? Wij raden je dan af om je kaarten via Marktplaats te kopen. Hier worden veel nepkaarten aangeboden. Ticketswap is een veilig alternatief. Helaas worden hier op het moment van schrijven geen tickets aangeboden.
Op dit moment kun je nog wel kaarten reserveren via een van de secundaire ticketshops. Kaarten zijn via deze weg wel duurder dan via het reguliere verkooppunt. Wil je dit concert absoluut niet missen? Dan is dit een mogelijkheid om toch kaarten te scoren voor dit unieke concert. Wij hebben een aantal betrouwbare ticketshops op een rijtje gezet zodat je de prijzen kunt vergelijken:

Altijd het laatste The Script nieuws

Mis nooit meer een concertaankondiging, voorverkoop of albumrelease van The Script. Volg Artiestennieuws op Facebook.


Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws over The Script!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · The Script Nieuws · Videos