Armin van Buuren geeft extra show in Ziggo Dome

Geschreven door op 30 juli 2014 om 10:05
Armin van Buuren - Foto: Maxime Guilbot - (Bron: Flickr)

Armin van Buuren geeft een extra show in de Ziggo Dome in Amsterdam. Wegens grote belangstelling voor de show op 5 december, geeft Armin van Buuren op 6 december een extra show op de Amsterdamse concertlocatie. Lees hier alles over de ticketverkoop.

The Final Show

De 2 shows zijn onderdeel van de Armin Only Intense World Tour. Armin van Buuren is momenteel op wereldtournee door 22 landen overal ter wereld.
De aftrap van de wereldtournee vond in november vorig jaar plaats. De nummer 1 DJ ter wereld verzorgde toen 2 volledig uitverkochte shows in de Ziggo Dome in Amsterdam. De shows op 5 en 6 december zijn de laatste optredens van Armins wereldtournee. De grote aflsluiters in de Ziggo Dome krijgen de toepasselijke naam: The Final Show.

Volgens de DJ belooft de Final Show een zeer bijzondere ervaring te worden. The Final Show moet een spetterende climax worden, en daarvoor haalt de organisatie alles uit de kast. Zo zal de afsluiter van Armin van Buuren allerlei nieuwe elementen en speciale effecten bevatten, die alle voorgaande optredens moeten overtreffen

 

ARMIN VAN BUUREN TICKETS

Tickets voor Armin van Buuren gaan voor beide shows in de voorverkoop op zaterdag 9 augustus 2013, om 12:00 uur. Via de website van Armin van Buuren kun je een presale code aanvragen. Met deze presale code krijg je een kans om kaarten te bemachtigen voor een van de The Final Shows.

Armin van Buuren is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een artiest van wereldformaat. Tickets voor een show van de DJ zijn hierdoor enorm lastig te krijgen. Tijdens de voorverkoop van Armin van Buuren ontstaat er naar verwachting een drukke wachtrij op de website. Wij raden je daarom aan om de website op tijd te bezoeken zodat je op tijd in de wachtrij staat.

Ben je niet in de gelegenheid om tickets te bestellen op 9 augustus, of wil je liever geen risico lopen met de wachtrij op de site? Dan kun je je tickets eventueel ook reserveren bij een van de secundaire ticketshops. Kaarten bij secundaire ticketshops kunnen soms wel duurder zijn dan bij het reguliere verkooppunt.
Wil je de show van Armin absoluut niet missen? Dan is dit een mogelijkheid om zeker te zijn van jouw Armin van Buuren tickets. Kijk hier voor tickets.

 

ARMIN VIDEO

Kom alvast helemaal in de stemming voor het The Final Show van in december. Bekijk hier de teaser voor The Final Show van de Armin van Buuren Intense World tour.

YouTube player

 

A STATE OF TRANCE

Ga goed voorbereid naar Armin van Buuren en haal het nieuwste album van deze wereldberoemde DJ alvast in huis. Bij Bol.com zijn de cd’s van Armin momenteel in de aanbieding. Kijk hier voor recente Armin van Buuren aanbiedingen bij Bol.com.

Altijd het laatste Armin van Buuren nieuws

Mis nooit meer een concertaankondiging, voorverkoop of albumrelease van van Buuren. Volg Artiestennieuws op Facebook.

We zullen je niet stalken met onzin en roddels over artiesten. Wel houden wij jou graag op de hoogte van het laatste nieuws over Armin en andere relevante artiesten.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Armin van Buuren Nieuws · Artiesten · Nieuws