One Direction film over wereldtournee vandaag in de verkoop

Geschreven door op 28 juli 2014 om 13:28
One Direction - Fotocredits: Marc E. - (Flickr - CC BY 2.0)

De jongens van One Direction komen opnieuw terug naar Nederland. In het weekend van 11 en 12 oktober 2014 zijn ze met een nieuwe One Direction film wereldwijd te zien in meer dan 10.000 bioscopen. De tickets voor de Where We Are One Direction film zijn vanaf vandaag te koop op de website van Pathé.

Where We Are – The Concert One Direction Film

One Direction fans opgelet! Op 11 en 12 oktober 2014 is One Direction op het grote scherm te zien met hun eerste concertfilm ooit! Tijdens de record-verbrekende wereldtournee is het concert van 1D in San Siro in Milaan gefilmd. In deze prachtige en unieke concertfilm leer je de boys pas echt kennen! Naast het 75 minuten durende concert van One Direction, bevat de One Direction film ook 15 minuten extra uniek filmmateriaal dat nooit eerder is vertoond.

De film is een aanrader voor fans die niet bij het concert in de Amsterdam Arena aanwezig waren, of fans die het concert nogmaals willen herbeleven.

Wereldwijd 1D filmweekend

De Where We Are – The Concert Film is wereldwijd slechts in één weekend te zien in de Bioscoop. De film wordt op 11 en 12 oktober uitgezonden in 10.000 bioscopen, in minstens 50 landen tegelijk. Dit is de ultieme muziekale filmervaring voor alle directioners! Overal ter wereld kun je het concert van 1D in High Definition bekijken. Kun je niet wachten tot 11 en 12 oktober? Bekijk dan hier alvast de trailer voor dit unieke filmweekend.

YouTube player

One Direction Bioscoopkaarten

Wil jij deel uitmaken van dit unieke wereldwijde One Direction filmweekend? De bioscoopkaarten voor de One Direction film zijn vandaag (28 juli om 10:00 uur) in de verkoop gegaan op de website van Pathé Bioscopen.

De film wordt uitgezonden in de volgende Nederlandse Steden:

  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Breda
  • Delft
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Groningen
  • Helmond
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Zaandam
  • Zwolle

(Omdat de film slechts 2 dagen wordt uitgezonden raden wij je aan om zo snel mogelijk te reserveren. One Direction bioscoopkaarten kun je hier reserveren.)

One Direction: Where We Are boeken

Wil jij goed voorbereid naar de bioscoop? lees dan van tevoren het Where we Are boek dat de boys onlangs hebben uitgebracht. In dit officiële boek staat alles wat de boys de afgelopen maanden tijdens hun wereldtour hebben meegemaakt. Een echte must-have voor elke Directioner dus! Het boek is deze week in de aanbieding bij Bol.com. Je kunt het boek hier bestellen.

Altijd het laatste One Direction nieuws

Mis nooit meer een concertaankondiging, voorverkoop of albumrelease van One Direction. Volg Artiestennieuws op Facebook.

We zullen je niet stalken met onzin en roddels over artiesten. Wel houden wij jou graag op de hoogte van het laatste nieuws over One Direction en andere relevante artiesten.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · One Direction Nieuws