Robbie Williams tickets verkoop informatie voor Swing Both Ways tour

Geschreven door op 4 december 2013 om 8:45
Robbie Williams - Fotocredits: Drew de F Fawkes (Flickr - CC BY 2.0)

In 2014 komt Robbie Williams weer naar Nederland voor een optreden voor zijn Europese tour. De reden voor deze Europese tour is zijn onlangs verschenen album Swing Both Ways. Dit concert zal op 4 mei 2014 plaatsvinden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Wil jij meer weten over dit album of over de verkrijgbaarheid van de tickets en de prijzen daarvan? Lees dan snel verder!

Swing Both Ways

Het nieuwe album Swing Both Ways is het tiende studio album van Robbie Williams. Het album Swing Both Ways is 15 november 2013 uitgekomen. Naast nieuwe nummers staan er op het album ook covers die Robbie samen met andere bekende artiesten heeft gezongen. De covers zijn opgenomen met onder andere Olly Murs, Lily Allen en Michael Bublé.

Tickets & Prijzen

Robbie Williams tickets zijn nu in de verkoop bij Ticketmaster. Voor het concert zijn er verschillende soorten kaartjes verkrijgbaar. De prijzen hiervan variëren van €75,- tot €97,-. Klik hier om tickets te bestellen bij Ticketmaster.

Is er een lange wachtrij of zijn de tickets al uitverkocht? ier om alsnog een kaartje voor Robbie Williams te scoren.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.