Sandra van Nieuwland schrijft hitgeschiedenis

Geschreven door op 30 november 2012 om 17:26
Sandra van Nieuwland - Fotocredits Troy de Lugt (Wikimedia Commons)

De ‘The Voice Of Holland’ zangeres staat deze week op zowel de eerste, tweede als derde plek in de single top 100. Ze is de eerste Nederlandse artiest ooit die dit voor elkaar heeft gekregen.

De zangeres die bekend is geworden door The Voice waar ze momenteel aan meedoet is deze week binnengekomen op nummer 1 met haar lied ‘Beggin’. Dit nummer, dat een cover is van de versie van The Four Seasons, zong ze afgelopen week tijdens TVOH. Hiermee bereikte ze een plek in de volgende ronde.

Met de track ‘Keep Your Head Up’ blijft ze op de tweede plek staan en haar nummer ‘More’ dat vorige week op 1 stond maakt de top 3 compleet. Ze is lang niet de enige uit The Voice die in de single top 100 staat. Barbara Straathof en Floortje Smit staan er bijvoorbeeld ook in. In totaal zijn er 16 TVOH artiesten die een notering in deze hitlijst hebben.

Er komen nog drie afleveringen van de talentenshow aan, hierdoor is het voor Sandra nog mogelijk om haar eigen record te breken.

Sandra Van Nieuwland – Beggin (studio versie)

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Sandra Van Nieuwland Nieuws