14/11/2012

Carice van Houten concert 24 april 2013 Paradiso Amsterdam

Carice van Houten gaat volgend jaar een optreden geven! Op 24 april 2013 geeft de zangeres een optreden in poppodium Paradiso in Amsterdam.

Vanmorgen werd op 3FM bekend gemaakt dat Carice van Houten een optreden zal gaan geven in Paradiso Amsterdam. Het optreden vindt plaats op 24 april 2013 en zal het eerste optreden worden voor de voormalig actrice. Als actrice was ze in ieder geval bijzonder succesvol. Ze werd bekend werd met films als ‘Valkyrie’, ‘Zwartboek’ en ‘Komt een vrouw bij de dokter’ en speelde daarnaast een rol in de populaire serie ‘Game of Thrones’.


Tot vorig jaar stond Carice van Houten alleen nog bekend als een van de beste Nederlandse actrices, maar sinds dit jaar is ze zich ook meer gaan richten op muziek. Eind september kwam haar debuutalbum ‘See you on the ice’ uit, waarvan vooral haar debuutsingle ‘Emily’ goed ontvangen werd.

De voorverkoop voor het concert begint aanstaande zaterdag 17 november, aldus de site van Paradiso. Kaarten voor het concert kosten €20 excl. lidmaatschap. Dit lidmaatschap kost €3,50.

Carice van Houten – Emily

YouTube Preview Image
Over

Redacteur bij Artiesten Nieuws

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)

Plaats je reactie:

comments

326 keer bekeken

Geef uw mening op dit artikel!