One Direction concert op 3 Mei 2013 in Ziggo Dome Amsterdam

Geschreven door op 29 oktober 2012 om 12:10
One Direction - Foto: Eva Rinaldi (Wikimedia Commons)

De Britse jongensband komt volgend jaar naar Nederland voor een concert op 3 mei 2013 in de Ziggo Dome in Amsterdam. De populairste popgroep van dit moment komt zowel naar Amsterdam als naar Antwerpen.

De show is onderdeel van hun ‘Take Me Home’ tour 2013. tijdens de tour zullen ze uiteraard veel nummers van hun gelijknamige album spelen.

One Direction is een boyband bestaande uit vijf jongens. De band bestaat uit Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik en Harry Styles. De heren deden in 2010 allemaal solo mee aan de Engelse ‘X-Factor’. Op 23 juli 2010 werd besloten ze samen in een groep te plaatsen. ‘What Makes You Beautiful’ was hun eerste single, deze kwam op 11 september 2011 uit. De plaat werd later uitgeroepen tot ‘Fastest selling single of 2011’.

Kaarten voor het concert zijn vanaf zaterdag 3 November te koop via Livenation. De ticketprijzen zijn nog niet bekend. Maar om een richtprijs te geven; voor het concert in Antwerpen zijn de prijzen incl servicekosten afhankelijk van de rang 39, 43 en 47 euro. Dit concert in Sportpaleis Antwerpen is op 1 mei 2013 en zal eveneens via Live Nation verkocht worden.

UPDATE 30-10-2012:
Toegangsprijzen One Direction Ziggo Dome Amsterdam:
€ 45 (1e rang)
€ 39 (2e rang)
€ 145 (VIP Ticket voor 1 persoon (excl. servicekosten)) Voor dit concert zijn speciale VIP tickets (HOT tickets) beschikbaar. Met deze Hot Ticket ontvang je een concertkaart voor een eersterangs zitplaats en een parkeerkaart (1 per twee personen). Daarnaast krijg je een exclusieve tour gift, souvenir laminate en consumptiemunten voor drankjes (t.w.v. € 10,-).

Kaartverkoop gaat via Ticketmaster. Mocht het uitverkocht raken bij Ticketmaster, neem dan een kijkje bij Topticketshop. Zij hanteren een 100% ticketgarantie.

De jongens van 1D tijdens een live optreden:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags: