Mysteryland 2012 presenteert eerste namen: Martin Solveig, Fedde Le Frand, A-Trak e.a.

Geschreven door op 25 april 2012 om 10:17
Logo Mysteryland - Wikimedia Commons (Publiek Domein)

Festivalorganisator ID&T bracht vanochtend de eerste namen voor Mysteryland 2012 naar buiten! Onder de eerste bevestigingen zijn o.a. Fedde Le Grand, Simian Mobile Disco, Martin Solveig en A-Trak bevestigd van hun komst naar het festival op 25 augustus.

Dat werd althans vanochtend bekend gemaakt bij de radio-uitzending van Giel Beelen op 3FM.

Want al enige tijd was een van ’s lands bekendste dance-feesten zonder programma een mysterie. Dat terwijl alle anderen grote festivals al de eerste artiesten bekend hadden gemaakt.

Maar vanochtend was het dan dus ook de hoogste tijd, want o.a. Martin Solveig, Fedde Le Grand,, Fake Blood en Simian Mobile Disco zijn bevestigd.

Daarbij zijn ook de Canadezen A-Trak en Tiga bevestigd, alsmede de Zweedse dj Avicii die dit jaar ook van de partij is. Alle drie de artiesten hebben bevestigd dat dit hun enige show in Nederland zou worden voor deze zomer.

Het tipje van de sluier is er dus af! Hiermee lijkt de aftrap van het beroemde dancefeest dus echt een feit, want ook een volledig nieuwe website en logo siert de introductie van alweer de 19de jaargang van het festival.

Overigens start de kaartverkoop al aanstaande zaterdag 28 april via de officiele website. Meer info volgt nog, maar mocht het nou zo snel uitverkopen dat jij er niet bij kan zijn, zoek dan naar Mysteryland Tickets via deze ticketvergelijker en vind hiermee officiële kaarten in een veilige betalingsomgeving.

Ga jij dit jaar naar Mysterland? Of lijkt het jou helemaal niks? Laat het ons weten!

Mysteryland 2012 Trailer:

YouTube player

mysteryland.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws