20/03/2012

Nickelback HMH Concert op 9 september

Rockgroep Nickelback komt weer naar ons land toe! Op 9 september aanstaande treedt de band op in de Heineken Music Hall Amsterdam.

height="10" Dat maakte Ticketmaster vandaag bekend via Twitter. De Canadezen, bekend van hits als ‘How You Remind Me’ en ‘Rockstar’ braken door met het nummer ‘Hero’ uit 2001, die verscheen in de film van Spiderman.

Afgelopen november bracht de band nog een album uit. Here and Now, met o.a. de singles “Bottoms Up” en “When We Stand Together”, kwam binnen op nummer 2 in de Billboard 200 en verkocht in de eerste week al ruim 200.000 keer.

De band rond zanger Chad Kroeger komt als aanvulling op hun wereldtour dus ook naar Nederland voor een optreden, eerder al zette zij een spetterende shows neer op Pinkpop Festival en Lowlands.

De kaartverkoop voor het concert op 9 september start vrijdag 30 maart om 11.00 via Live Nation. Kaarten kosten 49 euro per stuk. Mochten de kaarten snel op zijn, zoek dan naar Nickelback Tickets via deze website, hier vind jij nog voldoende kaarten!

Nickelback – Savin’ Me:

nickelback.com
Nickelback op Wikipedia

The following two tabs change content below.
Redacteur bij Artiesten Nieuws

Plaats je reactie:

comments


Geef uw mening op dit artikel!